Philips introduceert een nieuwe Evnia gaming monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Philips

Philips introduceert de nieuwste toevoeging aan het Evnia gaming monitor assortiment: de Philips Evnia 32M2C5500W. Ontworpen om snelheid, onderdompeling en comfort te bieden aan gamers van alle niveaus, belooft deze monitor eindeloos plezier en uitstekende waarde in een stijlvol ontwerp. Het 1000R gebogen VA-display met Quad HD-resolutie en VESA DisplayHDR 400-certificering zorgt voor scherpe, kleurrijke beelden met brede kijkhoeken, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat.

De Philips Evnia 32M2C5500W biedt niet alleen opmerkelijke graphics, maar ook de snelheid en precisie die moderne gamers nodig hebben. Met een ultrahoge verversingssnelheid van 240 Hz, lage invoervertraging, FreeSync Premium Pro en een snelle responstijd van 0,5 ms MPRT, belooft de monitor soepele, ononderbroken gameplay zonder lag of ghosting. Ontworpen voor comfort en gemak, beschikt de monitor over een in hoogte verstelbare, draaibare standaard, EasySelect voor moeiteloze menu-navigatie en functies zoals LowBlue-modus en Flicker-Free technologie om oogvermoeidheid te verminderen.

Met een prijs van £429.99 en beschikbaarheid vanaf eind november is de Philips Evnia 32M2C5500W een aantrekkelijk cadeau voor gamers.Bronnen: Philips

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?