Philips introduceert een zakelijke monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Philips

Philips introduceert een nieuwe toevoeging aan hun B2B 5000-serie, de 49B2U5900CH-monitor, ontworpen voor kantoorprofessionals en thuiswerkers. Met een opvallend 48,8-inch gebogen SuperWide-display en innovatieve functies zoals de Busylight en kantelbare oortelefoonhaak, biedt het een dynamische werkomgeving. De Busylight, gesynchroniseerd met Microsoft Teams, informeert collega’s over de beschikbaarheid van anderen tijdens gesprekken. De 5MP-webcam met Windows Hello zorgt niet alleen voor hoogwaardige oproepen maar maakt ook automatisch inloggen mogelijk.

De monitor is ontworpen voor maximale productiviteit met een 32:9 SuperWide-scherm dat twee 27-inch Quad HD-monitors vervangt. Een Smart KVM-functie maakt eenvoudig schakelen tussen meerdere pc’s mogelijk met slechts drie toetsaanslagen. De USB-C-docking met RJ45 biedt veelzijdige connectiviteit en tot 100 W stroomlevering. DisplayHDR 400-certificering, SmartImage-technologie, en een kleurengamma van 1,07 miljard kleuren garanderen een hoogwaardige beeldervaring.

De monitor bevordert ook ergonomie met een in hoogte verstelbare standaard, VESA-mount, en een nieuwe uitschuifbare oortelefoonhaak. Gecertificeerd met TÜV Rheinland Eyesafe, beschermt het tegen gezondheidseffecten van langdurige blootstelling aan blauw licht. De Philips 49B2U5900CH, beschikbaar vanaf medio november, heeft een adviesprijs van 949,99 euro, waardoor het een ideale keuze is voor wie zoekt naar een geavanceerde en collaboratieve werkpartner.Bronnen: Philips

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?