Philips lanceert de Evnia 27M2N3200A en de 24M2N3200A


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Philips

Philips Monitors breidt de Evnia 3000-serie uit met de 27″ Philips Evnia 27M2N3200A en de 24″ Philips Evnia 24M2N3200A, gericht op gaming-enthousiastelingen. Deze monitoren beschikken over Fast IPS-panelen, Full HD-resolutie, een verversingssnelheid van 180 Hz, HDR10 en Smart Crosshair, voor een meeslepende game-ervaring.

Met een verversingssnelheid van 180 Hz en een responstijd van 1 ms GtG in de overdrive-instelling, bieden de Evnia-monitoren bliksemsnelle en lag-vrije actie. De combinatie van 0,5 ms MPRT en hoge verversingssnelheden elimineert bijna volledig vegen, scheuren en bewegingsonscherpte, wat resulteert in scherpe en heldere beelden, zelfs in snel bewegende scènes. Low Input Lag minimaliseert de vertraging tussen commando-invoer en schermweergave.

Speciale functies verbeteren de gameplay, zoals Smart Crosshair voor nauwkeurig mikken en een sneltoegangs-OSD met verschillende modi: First-Person Shooter voor verbeterde zichtbaarheid in donkere scènes, Racing voor verhoogde kleurverzadiging en responstijden, en Real Time Strategy met SmartFrame-technologie voor gerichte beeldaanpassingen.

In lijn met Philips’ inzet voor milieuvriendelijkheid, zijn de monitoren gemaakt van gerecyclede materialen, met een chassis van 85% gerecycled plastic en 35% gerecycled plastic in de standaarden. Voor oogcomfort zijn ze uitgerust met LowBlue Mode en Flicker-Free technologie om oogvermoeidheid te verminderen. De in hoogte verstelbare standaarden zorgen voor optimale ergonomie tijdens lange gamesessies, terwijl de bovenkant van de monitor als hoofdtelefoonhaak dient voor meer organisatie.

De Philips Evnia 27M2N3200A is al verkrijgbaar voor £159,99 en de 24M2N3200A is vanaf medio juni beschikbaar voor £139,99.Bronnen: Philips

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?