Philips lanceert draagbare 15.6 inch-monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MMD

Philips introduceert de Philips 16B1P3302D, een nieuwe lichtgewicht monitor die onderdeel uitmaakt van de Portable-serie.

De Philips 16B1P3302D is met zijn scherm van 15,6-inch (39,6 cm), lichte gewicht en draagbare ontwerp ideaal om in een koffer of rugzak mee op reis te nemen. Bovendien beschikt de monitor aan de zijkant over twee USB-C-poorten waar elk een USB-C-kabel kan worden aangesloten die tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Deze poorten hebben verschillende functies, waaronder opladen en presenteren. Ook dienen ze als aanvulling op een dual screen-setup.

De Philips 16B1P3302D maakt de werkplek onderweg comfortabeler met zijn multi-angle-standaard die tot 90 graden gekanteld kan worden. In combinatie met de IPS led-technologie zorgt dit voor een brede kijkhoek van 170/170-graden. De monitor streeft daarnaast ook naar een hoge beeldkwaliteit met zijn 16:9 Full HD-resolutie en SmartImage-technologie voor contrastrijke en geoptimaliseerde beelden. Tot slot is de Philips 16B1P3302D uitgerust met EasyRead- en LowBlue-modi om vermoeidheid van de ogen te verminderen en een gemakkelijke leeservaring te bieden.

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips 16B1P3302D is nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 279.Bronnen: MMD

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.