Philips lanceert een nieuwe SuperWide-display


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Philips

Philips lanceert op 20 november 2023 de Philips 49B2U5900CH, een aanvulling op hun B2B 5000-serie, met innovatieve functies. De monitor biedt een opvallend 32:9 SuperWide-display van 48,8 inch, geschikt voor professionals in kantoren en thuiswerkers. Nieuwe kenmerken omvatten de Busylight, gekoppeld aan Microsoft Teams-statussen, en een kantelbare Earphone Hook, uniek voor Philips-monitoren.

De monitor bevordert samenwerking met Windows Hello en Busylight, en een 5MP-webcam met Microsoft Hello voor verbeterde beeldkwaliteit en automatisch inloggen via gezichtsherkenning. Het 32:9 SuperWide-scherm, gelijk aan twee 16:9 Quad HD-monitors, verbetert de productiviteit, ondersteund door 178×178 graden kijkhoeken en een 3000:1 contrastverhouding voor helderheid vanuit alle hoeken.

Connectiviteit wordt geoptimaliseerd door de Smart KVM-functie en USB-C-docking met RJ45, waardoor schakelen tussen pc’s eenvoudig is en tot 100 W stroomlevering mogelijk is. Het Philips-product beschikt ook over DisplayHDR 400-certificering, SmartImage-technologie, en een 1,07 miljard kleurengamma voor een hoogwaardige beeldervaring. Extra functies omvatten een neerklapbare earphone hook, in hoogte verstelbare standaard, VESA-montage, en TUV Rheinland Eyesafe-certificering voor oogbescherming.

De Philips 49B2U5900CH is vanaf november verkrijgbaar voor €1199,00.Bronnen: Philips

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?