Philips Lanceert Een Nieuwe Zakelijke Monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Philips

Philips lanceert een nieuwe zakelijke monitor in de eerste helft van juni.

De monitor is uitgerust met een 39,7 inch display met een resolutie van 5k2k (5120 x 2160) en een Thunderbolt 4-dockingsysteem.

De Thunderbolt 4 technologie zorgt voor snelle gegevensoverdrachten tot wel 40 Gbps, ook is het samen te gebruiken met USB, Displayport en eerdere Thunderbolt aansluitingen.

Buiten de Thunderbolt 4 dockingmogelijkheid bevat deze monitor ook nog een ingebouwde 5MP webcam, deze webcam bevat ook een ruis onderdrukkende microfoon. De webcam is Windows Hello gecertificeerd, zo kan je inloggen op je computer zonder gebruik te maken van een wachtwoord.

De Display is ook uitgerust met een blauwlichtfilter die altijd staat ingeschakeld, daarnaast is het een IPS-paneel met een kijkhoek van 178/178 graden, ook is het scherm te kantelen en heeft het een koptelefoon houder in de zijkant ingebouwd.

De monitor is in de eerste helft van juni beschikbaar met een adviesprijs van 1849 euro.Bronnen: Philips

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?