Philips lanceert nieuwe SuperWide monitor met 45″ display


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MMD

Philips heeft een nieuwe monitor geïntroduceerd: de Philips 45B1U6900C. Deze monitor heeft een grootte van 44,5 inch (113 cm diagonaal) en is speciaal ontworpen om professionals te ondersteunen bij multitasking. Dankzij de 32:9 SuperWide-beeldverhouding en de hoge resolutie van 5120 x 1440 kunnen professionals meerdere vensters tegelijkertijd openen en video’s bekijken zonder dat een tweede monitor nodig is. Het gebogen VA-paneel met een kromming van 1500R en een kijkhoek van 178/178 graden zorgt voor heldere, contrastrijke beelden en een meeslepende ervaring.

De monitor heeft ook een USB-C-dock met RJ45, waarmee professionals gemakkelijk een netwerkverbinding kunnen maken, hun aangesloten apparaten kunnen opladen, externe apparaten kunnen aansluiten voor snelle gegevensoverdracht en video-uitvoer met hoge resolutie kunnen ervaren. Andere functies zijn onder meer een haak om een headset op te hangen, een MultiClient Integrated KVM-schakelaar waarmee een dual screen-setup op dezelfde monitor kan worden bediend en Display HDR 400 voor VESA-gecertificeerde, hoogwaardige kleuren. De monitor heeft ook een blauwlichtfilter met een TUV Rheinland Eyesafe RPF 50-certificering, die bescherming biedt tegen vermoeide ogen veroorzaakt door blauw licht.

De Philips 45B1U6900C is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 1089.Bronnen: MMD

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.