Philips toont Envia-monitor met QD OLED-display


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Philips

Philips heeft recent een nieuwe gamingmonitor uitgebracht, namelijk de Envia 34M2C8600. Samen met Ambiglow beschikt de Philips Evnia 34M2C8600 over Display HDR True Black 400, een UltraWide QHD 3440 X 1440 pixels resolutie en een responstijd van 0,1 ms voor vloeiende gameplay. Bovendien is de nieuwe gebogen monitor uitgerust met een USB-C-poort en een KVM-switch om eenvoudig te switchen van systeem.

Als meest vernieuwende kenmerk van de nieuwe monitor noemt Philips QD OLED. Deze functie maakt betere kleuren en levendige beelden mogelijk door een samenvoeging van twee technologieën: OLED-panelen en quantum dot (QD)-technologie. Door deze twee technologieën in één functie te combineren, biedt de nieuwe Philips Evnia 34M2C8600-monitor een goede game-ervaring.

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips Evnia 34M2C8600 ligt vanaf deze maand in de winkels voor een prijs van € 1.299,00.Bronnen: Philips

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.