Playstation kondigt het nieuwe PS5 model aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sony

Met het naderen van het vakantieseizoen heeft Sony aangekondigd dat ze een nieuw model van de PlayStation 5 (PS5) op de markt brengen. Dit nieuwe model biedt gamers meer keuzes en flexibiliteit met een compacter ontwerp dat 30% kleiner is dan de voorgaande modellen en een gewichtsvermindering van 18% tot 24%. Het behoudt echter alle krachtige technologische functies die de PS5 zo populair maken.

De nieuwe PS5 wordt geleverd met een 1 TB SSD en een Ultra HD Blu-ray Disc Drive die afzonderlijk kan worden aangeschaft voor gebruikers van de PS5 Digital Edition. Het nieuwe model zal beschikbaar zijn in de Verenigde Staten vanaf november, met een wereldwijde uitrol in de maanden die volgen. Zodra de voorraad van de oude PS5 is uitverkocht, zal dit nieuwe model het enige beschikbare model zijn.

De adviesprijzen voor de nieuwe PS5 zijn als volgt: de PS5 met disc drive €549,99 en de Digital Edition €449,99.

Daarnaast worden nieuwe accessoires aangeboden, zoals een horizontale standaard en een verscheidenheid aan kleurrijke PS5 Console Covers die vanaf begin 2024 beschikbaar zullen zijn. Dit biedt gamers de mogelijkheid om hun PS5 aan te passen aan hun persoonlijke stijl.Bronnen: Sony

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?