Playstation kondigt nieuwe Spiderman PS5 aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sony

PlayStation-spelers kunnen uitkijken naar opwindend nieuws, want het Insomniac-team heeft op San Diego Comic-Con een boeiend panel afgerond met fantastische onthullingen over Marvel’s Spider-Man 2. Dit omvat een eerste blik op de PS5-console – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition Bundle, met een speciaal ontworpen PS5-consolehoes en bijpassende DualSense draadloze controller.

Het ontwerp van de PS5-console en controller weerspiegelt de dreiging van Venom en het symbiote, dat een van de meest formidabele uitdagingen zal vormen voor de twee Spider-Mannen in het spel. De voorkant van de PS5 toont agressieve symbiote-tentakels die het Spider-Man icoon dreigen te overmeesteren, terwijl de achterkant van de console het iconische witte Spider-Man icoon van Insomniac’s Advanced Suit toont. De DualSense draadloze controller heeft ook een groter deel overgenomen door het symbiote-ontwerp.

De PS5-console biedt de Tempest 3D Audiotech waarmee spelers de geluiden van bio-elektrische krachten, vijandelijke aanvallen en druk verkeer in het Marvel’s New York nauwkeurig kunnen lokaliseren. Met de ultrasnelle SSD kunnen spelers bijna direct schakelen tussen Peter Parker en Miles Morales, terwijl de DualSense draadloze controller met adaptieve triggers en haptische feedback de actie van het web slingeren en de nieuwe vaardigheden van beide Spider-Mannen intenser laat voelen.

Het PS5 Console – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition Bundle bevat een gelimiteerde PS5-console, een gelimiteerde DualSense draadloze controller en een voucher voor de digitale kopie van de Marvel’s Spider-Man 2 Standard Edition.

Ook voor spelers met een bestaande PS5-console is er goed nieuws, want ze kunnen de PS5 Console Covers – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition, PS5 Digital Edition Console Covers – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition, en DualSense Wireless Controller – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition afzonderlijk kopen om hun console een gedurfde nieuwe look te geven.

Pre-orders beginnen op 28 juli en de producten zullen beschikbaar zijn in geselecteerde landen vanaf 1 september, vóór de officiële release van Marvel’s Spider-Man 2 op 20 oktober. Spelers die de volledige PS5-bundel aanschaffen, ontvangen ook pre-order-incentive-items, zoals de vroege ontgrendeling van verschillende Spider-Man-pakken en vaardigheidspunten.Bronnen: SONY

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?