PNY brengt custom RTX 4070 Ti kaarten uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van PNY

PNY heeft de uitbreiding aangekondigd van zijn NVIDIA GeForce RTX 40-serie PNY- en XLR8 Gaming-familie van GPU’s met de toevoeging van de nieuwe GeForce RTX 4070 Ti 12GB VERTO grafische kaarten.

De PNY GeForce RTX 4070 Ti is de derde toevoeging aan de 40-serie GPU’s van PNY en zal beschikbaar zijn in drie verschillende configuraties: XLR8 Gaming EPIC-X RGB Overclocked, XLR8 Gaming EPIC-X RGB en PNY VERTO. Aangedreven door de nieuwe, ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace-architectuur en de 3e generatie RTX, leveren de nieuwe RTX 4070 Ti GPU’s verbeterd gaming-realisme, krachtige real-time ray tracing, extreme overklokmogelijkheden en geavanceerde functies om de manier waarop je speelt te versnellen. spel. Ervaar tensorkernen van de vierde generatie voor tot 2x AI-prestaties, tot 4x de prestaties met DLSS 3 aangedreven door AI, tot 2x ray tracing-prestaties en NVIDIA Reflex; om alle speleisen te ondersteunen.

Kolossale prestaties en snelheid
Doorbreek prestatiebarrières en ervaar een enorme sprong voorwaarts in prestaties, PNY’s RTX 4070 Ti GPU’s laten je moeiteloos door contentcreatie en game-ervaringen gaan met razendsnelle grafische verwerking bij alle resoluties, zelfs tot 8k. De GeForce RTX 4070 Ti levert extreme prestaties in combinatie met supersnel G6X-geheugen voor een ongeëvenaarde grafische ervaring. RTX 4070 Ti GPU’s hebben een compact en stil ontwerp met drie ventilatoren, 12 GB GDDR6X ingebouwd geheugen voor een hogere geheugendoorvoer voor betere prestaties bij hogere resoluties. Ervaar de meest meeslepende gaming- en contentcreatie.

Krachtpatser ontwerp
De nieuwe GeForce RTX 4070 Ti-modellen van PNY zijn beschikbaar als onderdeel van de VERTO-familie van grafische kaarten. Uitgerust met drievoudige ventilatorkoelers, VGA-ondersteuningskit, PCIe-5 12VHPWR-adapter en EPIC-X RGB-verlichting, voor een opwindende styling. De RTX 4070 Ti is zorgvuldig gemaakt voor krachtige koeling, met duurzame ventilatornaven met dubbele kogellagers en een duurzame hoes op de PNY VERTO GPU, plus een slanke aluminium achterplaat om gevoelige componenten te beschermen en voor extra koeling te zorgen. Zeven heatpipes op de XLR8 Gaming VERTO GUP’s en zes heatpipes op de PNY VERTO GPU in combinatie met een koperen basis bieden hoogwaardige koeling, zelfs bij het uitvoeren van zware games en het maken van content. XLR8 Gaming ARGB en overgeklokte RTX 4070 Ti grafische kaarten hebben drie 100 mm ventilatoren en de PNY RTX 4070 Ti heeft drie 90 mm ventilatoren voor een compacter ontwerp zonder concessies te doen aan de prestaties.

Ongekende game-ervaring
Met ongekende kracht binnen handbereik brengen de PNY GeForce RTX 4070 Ti grafische kaarten de toekomst van gaming naar jou. Dompel jezelf onder in de meest geavanceerde en grafisch intense AAA-games en game als een pro met de krachtige combinatie van ultrahoge prestaties en supersnel geheugen. De nieuwe RTX 4070 Ti voegt zich bij de RTX 40-serie en levert topprestaties en stabiliteit, met de meest meeslepende game-ervaring.

Overklokken en ARGB-aanpassing
De PNY XLR8 Gaming GeForce RTX 4070 Ti VERTO en Overclocked GPU’s hebben buitengewone EPIC-X RGB-verlichting om je unieke stijl te laten zien. Verhoog en verlicht uw systeem met briljante RGB-verlichting, verfijn prestatieparameters en bewaak kritieke statistieken zoals kern- en geheugenklokken, kerntemperatuur, ventilatorsnelheid, RGB-verlichting en meer met PNY’s VelocityX-besturingssoftware.Bronnen: PNY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.