PNY kondigt een nieuwe Flash Drive aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van PNY

PNY heeft de Elite-X Type-C USB 3.2 Gen 1 Flash Drives aangekondigd, de nieuwste toevoeging aan hun assortiment flashdrives. Deze compacte opslagapparaten bieden indrukwekkende prestaties en draagbaarheid. Met capaciteiten variërend van 64 GB tot 256 GB, leessnelheden tot 200 MB/s en schrijfsnelheden tot 100 MB/s, stellen ze gebruikers in staat om snel en gemakkelijk bestanden, foto’s, video’s en meer over te dragen.

De Elite-X Type-C is speciaal ontworpen voor Type-C poorten en heeft een slank ontwerp dat geen adapter vereist. De smalle behuizing neemt minimale ruimte in beslag en de meegeleverde schuifafdekking beschermt de Type-C-connector wanneer deze niet in gebruik is, om dataverlies te voorkomen.

Deze drives zijn ideaal voor zowel studenten als professionals, omdat ze de toegang tot belangrijke bestanden garanderen en het probleem van beperkte geheugenruimte oplossen. Ze zijn compatibel met een breed scala aan mobiele apparaten, desktops en laptops met Type-C-poorten.

De prijzen voor de Elite-X Type-C variëren van $10,99 voor 64 GB tot $24,99 voor 256 GB. De producten zijn direct beschikbaar via PNY’s website en Amazon. Kortom, de Elite-X Type-C USB 3.2 Gen 1 Flash Drives bieden een elegante oplossing voor snelle en betrouwbare gegevensoverdracht met indrukwekkende opslagcapaciteit, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala van gebruikers.Bronnen: PNY

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?