PNY kondigt een nieuwe Gen 5 M.2 SSD aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van PNY

PNY heeft aangekondigd dat het de CS3150 M.2 NVMe PCIe Gen 5 x4 SSD met geïntegreerde heatsinks toevoegt aan zijn assortiment solid-state drives. De CS3150 maakt gebruik van de cutting-edge NVMe PCIe Gen 5 x4-interface, waardoor het ongeëvenaarde datatransfersnelheden bereikt, met lees-/schrijfsnelheden tot 12,000 MB/s en 11,000 MB/s. Deze innovatieve technologie is ideaal voor professionals, enthousiastelingen en degenen die topprestaties eisen.

Bij de lancering is de CS3150 beschikbaar in 1 TB en 2 TB met drie verschillende dual-fan heatsinks: Zwart, Wit of Zwart-RGB. Deze heatsinks hebben een innovatief ontwerp met twee ultrastille fans voor maximale warmteafvoer, geschikt voor intensieve toepassingen en snelle overdrachtssnelheden.

PNY’s CS3150 benut de voordelen van Microsoft DirectStorage, verbeterend laden van games en beeldkwaliteit. De combinatie met PNY XLR8 Gaming DDR5 DRAM en een krachtige grafische kaart minimaliseert laadtijden.

Belangrijke kenmerken zijn de next-gen snelheid, productiviteitsvoordelen voor pc-enthousiastelingen en gamers, extreme koeling met dual-fan heatsink, RGB-synchronisatie met VelocityX-software, en gegevensbescherming met TCG Opal 2.0.

Beschikbaarheid begint in december 2023 met adviesprijzen van $179.99 voor 1 TB met Zwarte Heatsink en $189.99 voor 1 TB met Zwarte RGB Heatsink.Bronnen: PNY

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?