PNY lanceert de XLR8 SSD-cover met ingebouwd koellichaam


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van PNY

PNY heeft recent de beschikbaarheid aangekondigd van de PNY XLR8 SSD-cover met geïntegreerd koellichaam dat is ontworpen voor PS5. Dit nieuwe koellichaam is ontworpen om de standaard SSD-cover te vervangen en biedt eenvoudige installatie bij het upgraden van de uitgebreide SSD-opslag. Ervaar verbeterde thermische prestaties voor veeleisende AAA-games met de uitzonderlijk ontworpen PNY XLR8 SSD-cover met geïntegreerde heatsink.

Wacht minder, speel meer
De PNY XLR8 SSD-cover met geïntegreerd koellichaam is de ideale oplossing voor liefhebbers en pro-gamers die de prestaties willen optimaliseren door te upgraden naar de nieuwste NVMe SSD-functie. Het exclusieve nieuwe ontwerp van PNY integreert de SSD-cover met een geëxtrudeerd aluminium koellichaam, dat de koelefficiëntie van een geïnstalleerde NVMe SSD verbetert. Geniet van razendsnelle game-lanceringen en ongelooflijke gameprestaties, zelfs tijdens de meest intense gamesessies. Wacht minder, speel meer.

Extreme koeling
De PNY XLR8 SSD-cover met geïntegreerd koellichaam is ontworpen voor PS5 en verbetert de thermische prestaties van de SSD die in de uitgebreide opslagsleuf is gemonteerd. De geïntegreerde cover en heatsink zijn zorgvuldig vervaardigd om de standaard SSD-cover te vervangen. De SSD-cover en het geïntegreerde koellichaam werken samen voor een betere warmteafvoer tijdens intense gamesessies, waardoor de thermische prestaties van uw NVMe SSD-upgrade worden gemaximaliseerd. Het door PNY ontworpen koellichaam in combinatie met een ontwerp met onderdruk levert extreme koelprestaties, waarbij de SSD met meer dan 40% wordt gekoeld in vergelijking met geen koellichaam. De PNY XLR8 SSD-cover met geïntegreerde heatsink is de ideale heatsink als aanvulling op de PNY XLR8 CS3140 NVMe SSD. Upgrade vandaag nog om te genieten van de extreme prestaties die u verlangt!

Prijzen en beschikbaarheid
De PNY XLR8 SSD-cover met geïntegreerd koellichaam is vanaf vandaag verkrijgbaar voor ongeveer €19.Bronnen: PNY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.