PNY onthult ‘Gaming’ MicroSD-kaarten voor gameconsoles


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van PNY

PNY heeft vandaag de XLR8 Gaming-lijn van microSD-flashgeheugenkaarten aangekondigd met V30 Video Speed ​​en A2 App Performance voor het assortiment microSD-kaarten en gaming-oplossingen van het bedrijf. De nieuwe XLR8 Gaming-lijn van Flash-geheugenkaarten is de ultieme game-oplossing voor mobiel en draagbaar gamen op smartphones, tablets en draagbare gameconsoles zoals Nintendo Switch-apparaten.

Game met bliksemsnelle snelheden
XLR8 Gaming microSD-kaarten van PNY zijn de ideale oplossing voor gamers die de best mogelijke prestaties eisen van hun mobiele en draagbare gaming-apparaten. Met razendsnelle snelheden tot 100 MB/s sequentieel lezen en 90 MB/s sequentieel schrijven, bieden de XLR8 Gaming microSD-kaarten de prestaties die mainstream en enthousiaste gamers nodig hebben om hun game-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Besteed minder tijd aan wachten en meer tijd aan spelen
XLR8 Gaming microSD-kaarten hebben een U3-classificatie en beschikken over V30-videosnelheid om een ​​minimale aanhoudende lees- en schrijfsnelheid te garanderen, waardoor langere lengtes van 4K Ultra HD-video en burst-modusfoto mogelijk zijn. Deze zelfde specificaties zorgen voor een ongelooflijk veelzijdige microSD-kaart. Ze zorgen niet alleen voor fotografie en videografie van professionele kwaliteit, maar ze stellen gamers van alle niveaus ook in staat om snel hun favoriete games te downloaden, te laden, op te slaan en te delen, zodat ze minder tijd hoeven te wachten en meer tijd hebben om te spelen.

Spring in de actie
De XLR8 Gaming microSD-kaarten zijn uitgerust met A2 Application Performance, waardoor gebruikers direct vanaf de microSD-kaart in de actie kunnen springen en gaming-apps kunnen uitvoeren. Het zorgt ook voor een snellere start van apps en soepelere spelprestaties. A2 Application Performance geeft de meest toegewijde gebruikers een concurrentievoordeel voor de ultieme game-ervaring.

Herbeleef en deel avonturen
De XLR8 Gaming microSD-kaarten zijn compatibel met veel met microSD uitgeruste mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, evenals draagbare spelconsoles zoals Nintendo Switch, Nintendo Switch OLED en Nintendo Switch Lite. Ze zijn verkrijgbaar in uitgebreide capaciteiten van 128 GB tot 512 GB. Met hogere snelheden en grotere opslagcapaciteit helpen deze microSD-kaarten gebruikers om hun echte leven en in-game avonturen vast te leggen, opnieuw te beleven en te delen.

Prijzen en beschikbaarheid
Het is nog niet bekend wat de prijzen en beschikbaarheid in Europa zullen zijn, de prijzen in USD betreffen $15,99 voor de 128GB, $28,99 voor de 256GB en $59,99 voor de 512GB.Bronnen: PNY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.