PNY toont custom NVIDIA GeForce RTX 4070-modellen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van PNY

PNY kondigt de uitbreiding van de NVIDIA GeForce RTX 40 Series PNY en XLR8 Gaming-familie van GPU’s aan met de toevoeging van de nieuwe GeForce RTX 4070 12GB VERTO grafische kaarten.

De GeForce RTX 4070 GPU omvat alle vooruitgangen van de NVIDIA Ada Lovelace-architectuur, waaronder de nieuwe normen in gaming, zoals DLSS 3-neurale rendering en real-time ray-tracingtechnologieën. De GeForce RTX 4070 draait de meeste moderne games op meer dan 100 frames per seconde op een resolutie van 1440p, te beginnen bij €670.

De PNY GeForce RTX 4070 is de vierde toevoeging aan de 40 Series GPU’s van PNY en zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende configuraties: XLR8 Gaming EPIC-X RGB Overclocked Triple Fan, XLR8 Gaming EPIC-X RGB Triple Fan en PNY VERTO Dual Fan-editie. PNY RTX 4070 GPU’s hebben 12 GB supersnel GDDR6X aan boord geheugen, aangedreven door de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace-architectuur en de derde generatie van RTX, wat de snelheid biedt die nodig is om de meest veeleisende games te spelen en moeiteloos inhoud te maken.

De RTX 4070 GPU’s doorbreken prestatiebarrières en leveren verbeterde gamingrealisme, krachtige realtime raytracing, extreme overclocking-mogelijkheden en geprezen functies zoals NVIDIA DLSS prestatiebevorderende AI en NVIDIA Reflex latency-reductie, om de manier waarop je speelt te versnellen. Ervaar extreme prestaties en een ongeëvenaarde grafische ervaring met razendsnelle grafische verwerking bij alle resoluties, zelfs tot 8k.Bronnen: PNY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.