“PNY’s X-PRO 90 UGS-II SD-kaarten ondersteunen 8K-video-opname”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van PNY

Parsippany, New Jersey, november 2021 – PNY heeft recentde lancering aangekondigd van de X-PRO 90-lijn UHS-II SD-flashgeheugenkaarten met V90 Video Speed ​​voor het assortiment full-size SD-kaarten. De nieuwe X-PRO 90-lijn van Flash-geheugenkaarten maakt gebruik van de nieuwste Ultra High Speed-technologie, UHS-II. Deze kaarten bieden de prestaties die zowel professionele fotografen als liefhebbers nodig hebben om naadloos hoogwaardige inhoud vast te leggen.

Benut de kracht van UHS-II
De PNY X-PRO 90 UHS-II SD-flashgeheugenkaarten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van foto- en videoprofessionals door gebruik te maken van de kracht van UHS-II. De UHS-II-bus heeft duidelijke voordelen ten opzichte van zijn voorganger, UHS-I, en is ontworpen om de meest veeleisende toepassingen te ondersteunen, met specifieke nadruk op schrijfintensieve toepassingen zoals 4K- en 8K-videografie. Deze SD-kaarten blinken echt uit waar maximale bitrate en maximale framerate nodig zijn om de mogelijkheden van de host volledig te benutten.

Ontworpen voor een drastisch versnelde workflow
UHS-II biedt bussnelheden tot het dubbele van die van UHS-I door gebruik te maken van twee rijen pinnen voor gegevensoverdracht. Als de UHS-II-bus in Half Duplex-modus werkt, gebruikt de UHS-II-bus beide rijen om gegevens in dezelfde richting over te dragen, waardoor de kaart overdrachten tot 300 MB/s sequentiële lees- en 280 MB/s sequentiële schrijfbewerkingen kan bereiken! Dit betekent dat de gebruiker video kan opnemen met ongelooflijk hoge snelheden. Als alternatief kan de UHS-II-bus ook in Full Duplex-modus werken (met de helft van de snelheid van Half Duplex-modus), waarbij elke rij tegelijkertijd gegevens in de tegenovergestelde richting overdraagt, waardoor de inhoud van de host naar de kaart kan worden verplaatst en omgekeerd tegelijk. Hierdoor kan de gebruiker twee taken tegelijk uitvoeren, waardoor de snelheid waarmee ze postproductiebewerkingsactiviteiten kunnen uitvoeren drastisch wordt versneld, wat zich vertaalt in ongelooflijk efficiënte workflows.

Extreme prestaties voor de meest veeleisende toepassingen
De PNY X-PRO 90 UHS-II SD-flashgeheugenkaarten zijn de ideale oplossing om foto- en video-inhoud van professionele kwaliteit vast te leggen met razendsnelle prestaties tot 300 MB/s sequentieel lezen en tot 280 MB/s sequentieel schrijven. Met deze snelheden kan de gebruiker zelfs de meest intense foto- en videotoepassingen doorlopen, van het vastleggen van inhoud met de nieuwste DSLR- en spiegelloze camera’s en geavanceerde videocamera’s tot beeldoverdracht voor foto- en videobewerking.

Prestaties bij de maximale drempels van UHS-II met V90 videosnelheid
De PNY X-PRO 90 SD-kaarten verleggen de grenzen van de UHS-II-businterface met V90 Video Speed, die zorgt voor een minimale aanhoudende lees- en schrijfsnelheid van 90 MB/s, waardoor uitgebreide video-opnames van bioscoopkwaliteit in 8K-resolutie mogelijk zijn. Hierdoor kunnen makers van inhoud profiteren van de nieuwste, hoogwaardige hostapparaten op de markt, zoals de Canon EOS R5 & R6, de Nikon Z7 II en de Sony Alpha 7S III, evenals andere DSLR, spiegelloze en geavanceerde videocamera’s.

De ultieme oplossing voor het naadloos vastleggen van inhoud
De PNY X-PRO 90 UHS-II SD-flashgeheugenkaarten zijn ideaal voor het naadloos vastleggen van sequentiële burst-modus HD-foto’s, 4K Ultra HD-video en ononderbroken 8K-video op 7680 x 4320 met ongelooflijke details. Fotograferen in 8K biedt makers van inhoud aanzienlijke voordelen, zoals meer flexibiliteit bij het bewerken na de productie en scherpere, realistischere beelden.

NY’s toewijding aan fotografen en videografen
PNY zet zich in om de nieuwste technologie naar zijn klanten te brengen om aan hun steeds veranderende behoeften op het gebied van fotografie en videografie te voldoen. De lancering van de X-PRO 90 UHS-II SD-flashgeheugenkaarten zorgt ervoor dat liefhebbers van foto’s en video’s kunnen profiteren van technologische vooruitgang en het meeste uit hun nieuwe DSLR, spiegelloze en geavanceerde videocamera’s kunnen halen.

Prijzen en beschikbaarheid
PNY’s X-PRO 90 UHS-II SD-kaarten komen verkrijgbaar in 64GB (77,99 USD), 128GB (129,99 USD) en 256GB (239,99 USD). Europrijzen zijn nog niet bekendgemaakt.Bronnen: PNY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments