“PNY’s XLR8 REV DDR4-geheugen heeft geometrische heatsink”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van PNY

PNY heeft recent de XLR8 Gaming REV RGB DDR4 overgeklokt desktopgeheugen aangekondigd voor de uitgebreide XLR8-lijn van pc-geheugen van het bedrijf voor gaming-pc’s. De nieuwe serie zal beschikbaar zijn met frequentiesnelheden van 3.200 MHz en 3.600 MHz en is voorzien van agressieve overklokken en geselecteerde topchips voor steeds hogere niveaus van betrouwbaarheid en prestaties.

Geselecteerde IC’s
De XLR8 Gaming REV-geheugenreeks beschikt over strikt geselecteerde en gekwalificeerde modules die gebruikmaken van chips van topleveranciers, waaronder Micron®, Samsung® en SK Hynix®. Deze premium chips leveren ongelooflijke prestaties en bieden stabiele overklokprestaties voor de meest veeleisende liefhebber. Net als bij andere XLR8 Gaming-geheugenseries, worden de REV-modellen geleverd met vooraf geconfigureerde XMP 2.0-profielen voor automatisch en consistent overklokken.

Premium ontwerp
Ontworpen om extreme prestaties te leveren, zijn deze nieuwe modules, met IC’s van topleveranciers, gehuld in een geometrische aluminium warmteverspreider voor verbeterde thermische prestaties. De duurzame aluminium warmteverspreider beschermt de gevoelige componenten op de modules tijdens installatie en helpt bij de warmteafvoer tijdens gamen, videobewerking en ander geheugenintensief werk.

Briljante RGB
XLR8 Gaming REV RGB-serie DDR4-modules zijn voorzien van aanpasbare RGB-verlichting en een glanzende afwerking op de gefacetteerde zijpanelen om zowel de omgevingsverlichting in de behuizing als de verlichting van de ruggengraat van de module te reflecteren, waardoor elk systeem een ​​agressieve uitstraling en stijlvolle flair krijgt. Gebruikers kunnen de verlichting op de modules configureren met hun keuze aan RGB-besturingssoftware voor het moederbord van grote moederbordmerken, aangezien de modules compatibel zijn met en klaar zijn om te synchroniseren met Asus AURA SYNC™, Gigabyte RGB FUSION 2.0, MSI Mystic Light Sync en ASRock Polychrome SYNC1 voor indrukwekkende controleniveaus.

Prijzen en beschikbaarheid
Het PNY XLR8 Gaming REV DDR4 Desktop-geheugen zal vanaf deze week verkrijgbaar komen voor een nog onbekende prijs.Bronnen: PNY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.