Porsche en AGON kondigen een curved gaming monitor aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van AGON

Porsche Design en AGON by AOC hebben opnieuw samengewerkt om de Porsche Design | AOC AGON PRO PD49 curved gaming monitor te presenteren. Deze monitor combineert bekroond design met technologische kracht en heeft de “iF Design Award 2023” en de “Red Dot Award: Product Design 2023” gewonnen. De PD49 heeft een 49-inch QD-OLED-paneel met een 32:9 beeldverhouding, een 240 Hz verversingssnelheid en een 0,03 ms GtG-responstijd, waardoor het geschikt is voor e-sports op hoog niveau. Met een dikte van ongeveer 5 mm en een 1800R kromming biedt het indrukwekkende Double QHD-resolutie van 5120 × 1440 pixels, met een piekhelderheid van 1000 nits en VESA DisplayHDR True Black 400-certificering voor verbeterde visuele ervaringen.

Het ontwerp van de PD49 weerspiegelt de details van een Porsche-sportauto, met een gezandstraalde aluminium stand en een achterkant geïnspireerd op de Porsche 911-grille. De monitor is verbonden met HDMI 2.1, DP 1.4, USB-C met 90 W Power Delivery, en een ingebouwde KVM-schakelaar voor multitasking. Gamingfuncties omvatten een Frame Counter, aanpasbare crosshair-overlay, en lage invoervertraging. Met geïntegreerde stereoluidsprekers en RGB Light FX-elementen biedt de PD49 een complete ervaring. Verkrijgbaar voor £1.899 in Porsche Design-winkels en gespecialiseerde retailers, combineert de Porsche Design AGON PRO PD49 stijl met geavanceerde gamingtechnologie.Bronnen: AGON

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?