“POWERCOLOR brengt met Duck het One 2 SF RGB-toetsenbord uit”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van POWERCOLOR

POWERCOLOR, een toonaangevende en innovatieve fabrikant van grafische kaarten sinds 1997, kondigt haar gloednieuwe samenwerking aan met Ducky, de toonaangevende fabrikant van mechanische toetsenborden. Het uitbrengen van de speciale editie PowerColor x Ducky One 2 SF RGB-toetsenbord. Een nooit eerder vertoond stuk design, vakmanschap en state-of-the-art kwaliteit, getest en goedgekeurd door echte gamers.

Samenwerking van gamingmerken
De One 2 SF, speciaal op maat gemaakt en ontworpen voor gamers, is een apparaat dat net zo goed presteert als het eruitziet. Het toetsenbord bevat alle elementen waar zowel gamers als streamers naar hunkeren. De One 2 SF combineert jarenlange ervaring van twee industriële titanen en wordt geleverd in een compact formaat dat bureauruimte vrijmaakt en klaar is om gemakkelijk overal mee naartoe te worden genomen voor actie.

Mechanische schakelaars
De mechanische functie van de One 2 SF schakelt tussen tactiel en stil, waardoor de gebruiker zijn feedbackervaring op het hele toetsenbord kan afstemmen, dankzij de Kailh MX White / Brown-schakelaars, die 100% gegarandeerd is voor ten minste 50 miljoen toetsaanslagen.

Per-toets RGB-verlichtingsverlichting
Maatwerk stopt daar niet; elke afzonderlijke toets wordt geleverd met 16,8 miljoen opties van bijna onbeperkte kleurencombinaties en dynamische patronen die de sfeer bepalen voor een meeslepende in-game-ervaring met verbluffende ongeëvenaarde esthetiek.

Duurzame Doubleshot PBT-keycaps (met aan de zijkant bedrukte secundaire functies)
Het toetsenbord zelf en de keycaps zijn gebouwd met PBT van topkwaliteit, waardoor ze superbestendig zijn tegen het intensieve gebruik van tientallen game-uren. Het is ook uitgerust met anti-ghosting met N-key rollover, wat garandeert dat er geen toetsaanslag verloren gaat tijdens de meest intense gameplay-momenten, zelfs voor de snelste typer ter wereld. Duurzaamheid, prestaties en gamingprecisie gegarandeerd.

Inclusief Keycap Puller en extra Keycaps
Als speciale traktatie wordt de One 2 SF geleverd met een Ducky keycap-trekker en extra verschillend gekleurde keycaps, zodat gebruikers de sfeer met wat extra flair kunnen bepalen, of zelfs de visuele sfeer van het toetsenbord kunnen afzwakken. De keuze is altijd aan jou.

Speciale bundel – Gelimiteerde Red Devil Keycap
Voor een beperkte tijdaanbieding wordt het PowerColor x Ducky One 2 SF RGB-toetsenbord verkocht in een bundel met een gratis Red Devil Keycap, ter waarde van $ 49. Het Red Devil-logo is prachtig gesneden in de aluminium anodetechnologie, essentieel om ambachtelijke aluminium keycaps van topkwaliteit te produceren.Bronnen: POWERCOLOR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.