[PR] Acer breidt portfolio met antimicrobiële producten uit – vervolg


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Acer

’s-Hertogenbosch – Acer heeft aangekondigd dat het zijn portfolio met antimicrobiële producten naar diverse productlijnen heeft uitgebreid, voor zowel consumenten als voor commerciële doelgroepen. Van TravelMate-laptops voor kantoormedewerkers tot Enduro Urban-apparaten voor iedereen die graag de natuur in gaat, plus diverse accessoires zoals een Works With Chromebook-gecertificeerde toetsenbord/muis-set: antimicrobiële apparaten zijn nu beschikbaar voor een veel bredere doelgroep.

Works With Chromebook-gecertificeerde accessoires
Acer heeft aan een aantal van zijn Works With Chromebook-gecertificeerde accessoires antimicrobiële capaciteiten toegevoegd. Dit zijn apparaten die zijn getest en goedgekeurd en voldoen aan de compatibiliteitsnormen van Google. Ze zijn gecertificeerd om naadloos te functioneren met Chromebooks en beschikken over firmware die kan worden bijgewerkt zodat gebruikers nu en in de toekomst compatibele randapparaten hebben.

Het Acer KM501 Bluetooth-toetsenbord en muis zijn een Works With Chromebook-gecertificeerde toetsenbord/muis-set. Het compacte toetsenbord heeft het Acer Antimicrobial 360 Design met een antimicrobiële oplossing met zilverionen, die is toegepast op het grootste deel van zijn oppervlakken en heeft een speciale lay-out die is ontworpen als aanvulling op alle functies van Chrome OS. Daarnaast zijn zowel het toetsenbord als de muis zeer energiezuinig en kunnen ze beiden wel een jaar lang worden gebruikt voordat de batterijen moeten worden vervangen.

De Acer Bluetooth-muis B501 is een 1000 DPI-muis met het Acer Antimicrobial 360 Design, dat bestaat uit een antimicrobiële oplossing met zilverionen, op het grootste deel van zijn oppervlakken en een tweehandig design zodat zowel rechts- als linkshandige gebruikers hem comfortabel kunnen gebruiken. Hij is verkrijgbaar in de KM501-set of als afzonderlijk product.

De Acer Bluetooth Keyboard en Muis KM501 is vanaf februari 2022 beschikbaar in de Benelux met een verkoopadviesprijs vanaf €24,90.

Acer eco-shell jacks
Het Acers eco-shell beschermende jack is een ventilerende en toch waterbestendige nieuwe reis-essential. Het is voorzien van een transparante PET-hoodiecover die, indien gebruikt, helpt voorkomen dat aerosolen in contact komen met het gezicht van de drager. Het jack heeft twee voorzakken die groot genoeg zijn voor een smartphone of paspoort en heeft een comfortabele leerachtige textuur die zacht aanvoelt. De binnenzijde van het jack is gevoerd met zilverkleurig materiaal, gemaakt van garen waarin zilver is verwerkt voor antimicrobiële capaciteiten.

Het eco-shell jack is niet zomaar een kledingstuk. Het is deels (26%) gemaakt van de extracten van koffiedik. Dit materiaal is gemaakt door koffie-olie te extraheren uit koffiedik en het om te zetten in een koffie-oliepolyol. Deze polyol wordt vervolgens gesynthetiseerd in een polyurethaanfolie voor gebruik als stof.

Het Acer Eco-Shell Protective Jacket (AAR2J1) zal voorlopig niet verkrijgbaar zijn in de Benelux.Bronnen: Acer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments