[PR] ADATA lanceert DDR5-4800 geheugenmodule


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ADATA

Taipei, Taiwan – Oktober 2021 – ADATA Technology, een fabrikant van hoogwaardige DRAM-modules, NAND Flash-producten, mobiele accessoires, gamingproducten, elektrische aandrijflijnen en industriële oplossingen, kondigt vandaag de ADATA DDR5-4800, een DDR5-geheugenmodule van de volgende generatie die frequenties tot 4800MT/s kan bereiken en wordt geleverd met een capaciteit tot 32 GB. Daarnaast heeft ADATA samengewerkt met zes grote moederbordmerken, waaronder AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABYTE, MSI en ROG om optimale prestaties en compatibiliteit te garanderen voor een breed scala aan moederborden.

“Door onze sterke R&D-capaciteiten en nauwe samenwerkingen met ’s werelds toonaangevende moederbordfabrikanten, zijn we toegewijd om geheugenmodules aan te bieden met prestaties van de volgende generatie, hogere capaciteiten en verbeterde stabiliteit”, zegt Nick Dai, Senior Manager van DRAM Products bij ADATA. “In de komende maanden zullen we doorgaan met het lanceren van een diverse reeks DDR5-producten om te voldoen aan de verschillende behoeften van makers, gamers en andere gebruikers.”

Een upgrade in snelheid, capaciteit en stabiliteit
Met het oog op het gebruik van meer processorkernen en de sterk toegenomen bandbreedte in de afgelopen jaren, zijn geheugenmodules met hogere prestaties van cruciaal belang om up-to-speed te blijven in het tijdperk van 5G, IoT en WiFi 6. Vergeleken met geheugenmodules van de vorige generatie, staat DDR5 elke CPU-kern krijgt meer bandbreedte toegewezen, waardoor de algehele pc-prestaties aanzienlijk worden verbeterd. De ADATA DDR5-4800 klokt in tot 4800 MHz en is verkrijgbaar in varianten van 8 GB, 16 GB of 32 GB voor uitstekende prestaties en voldoende capaciteit. Het beschikt ook over Error Correcting Code-technologie en een ingebouwd Power Management Integrated Circuit (PMIC) voor nauwkeurige gegevensoverdracht en verbeterde energie-efficiëntie.

Optimale prestaties en compatibiliteit garanderen door samenwerking
Het INTEL 12e-generatieplatform verwelkomt binnenkort het gebruik van DDR5-geheugenmodules tegen eind oktober, en ADATA heeft gezamenlijke tests uitgevoerd met moederbordmerken AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABYTE, MSI en ROG om compatibiliteit en optimale prestaties te garanderen. De DDR5-4800-geheugenmodule wordt aangeboden in een enkele stick van 8GB, 16GB en 32GB of een dual kit van 8GBx2, 16 GBx2 en 32GBx2 capaciteiten. SO-DIMM-varianten zullen in het vierde kwartaal van dit jaar beschikbaar zijn om aan de behoeften van laptopgebruikers te voldoen.

De hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid
De ADATA DDR5-4800 geheugenmodule is gemaakt van hoogwaardige chips, heeft strenge tests ondergaan en voldoet aan de JEDEC- en RoHS-normen voor de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor extra gemoedsrust wordt de module geleverd met een levenslange garantie.Bronnen: ADATA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments