[PR] ADATA onthult Premier Extreme SDXC SD 7.0 Express-kaart


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ADATA

Taipei, Taiwan – Oktober 2021 – ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), een fabrikant van hoogwaardige DRAM-modules, NAND Flash-producten, mobiele accessoires, gamingproducten, elektrische aandrijflijnen en industriële oplossingen, kondigt vandaag de nieuwe ADATA Premier Extreme SDXC SD Express-kaart. Dankzij de nieuwste SD 7.0-specificatie, die PCIe en NVMe ondersteunt, levert de Premier Extreme SDXC SD 7.0 Express-kaart prestaties die vergelijkbaar zijn met SSD’s, maar in de ultradraagbare vormfactor van een SD-kaart.

Met ondersteuning voor PCIe Gen3x1 en NVMe levert de Premier Extreme SDXC SD Express-kaart lees- en schrijfprestaties tot 800/700 MB/s, wat ongeveer 1,5 keer sneller is dan SATA SSD’s. In vergelijking met UHS-II SD- en UHS-I SD-kaarten is het respectievelijk ongeveer 2,7 en 8 keer sneller. Deze geheugenkaart is achterwaarts compatibel met de UHS-I apparaten met lees- en schrijfsnelheden tot 100 MB/s en voldoet aan de V30 Video Speed ​​Class.

Het kan in digitale camera’s worden geplaatst om foto’s van hoge kwaliteit of 4K-video’s te maken en vervolgens in een pc worden geplaatst die SD 7.0 ondersteunt voor naadloze bewerking of weergave. Met capaciteiten variërend van 256 GB tot 512 GB heeft de Premier Extreme SDXC SD Express-kaart voldoende ruimte voor heel veel inhoud om creativiteit zonder beperkingen mogelijk te maken.

De gegevens binnenin zijn veilig en beveiligd met de Premier Extreme SDXC SD Express-kaart. Het beschikt over foutcorrigerende code om de nauwkeurigheid van de gegevens te garanderen. Bovendien is hij waterdicht, schokbestendig, röntgenbestendig, statisch bestendig en getest om optimaal te werken bij hoge en lage temperaturen.Bronnen: ADATA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments