[PR] ADATA toont XPG GAMMIX S70 Pro PCIe 4.0-SSD


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ADATA

Volle kracht vooruit met PCIe 4.0
Met de nieuwste PCIe Gen4-interface helpt de GAMMIX S70 u de concurrentie te domineren met sequentiële lees-/schrijfprestaties tot 7400/6400/MB per seconde. Dat is tot twee keer sneller dan PCIe 3.0 SSD’s! Achterwaarts compatibel met PCIe 3.0. Dus geen problemen.

Altijd Koel In De Strijd
Met een robuust hittebestendig aluminium koellichaam kan de GAMMIX S70-BLADE de warmte effectief afvoeren. Zo effectief in feite dat het in staat is om de temperatuur met maximaal 20 procent te verlagen*. Bovendien ziet het koellichaam er ook cool uit met zijn gestroomlijnde oppervlak en geometrische reliëfbelijning.

* Claim gebaseerd op de resultaten van interne tests uitgevoerd met een MSI X570-A PRO-moederbord met IO-meter 2010.05.26 testsoftware en Windows 10 1909.

Perfect voor compacte en dunne apparaten
De GAMMIX S70 BLADE heeft een M.2 2280-vormfactor en is perfect voor laptops en dunnere apparaten, zodat u de prestaties krijgt die u nodig hebt, ongeacht de ruimtebeperkingen.

Geboren Winnaar
– Voldoet aan NVMe 1.4
– Hogere functionaliteit, verbeterde efficiëntie en langere levensduur met 3D NAND Flash
– M.2 2280-specificatie: ondersteunt de allernieuwste PCIe 4.0-platforms
– Perfect voor serieuze gamers, overklokkers en intensieve PC-gebruikers

Verbeter Je Prestaties
In combinatie met Dynamic SLC Caching en DRAM Cache Buffer biedt de GAMMIX S70 aanzienlijk betere prestaties in videobewerking, rendering en gaming.

De Ultieme Gaming Cache
Met zijn 3D NAND Flash-geheugen biedt de S70 functionaliteit tot 2TB. Bovendien, dankzij foutcorrectie- en beschermingstechnologieën, staat de hoge Total Bytes Written (TBW)-classificatie garant voor een lange levensduur met blijvend sterke prestaties.

Beveiliging en Integriteit
Naast deze kernprestaties beschikt de S70 over LDPC-foutcorrectiecodetechnologie om allerlei datafouten op te sporen en op te lossen, wat de gegevensoverdracht nauwkeuriger maakt. Daarnaast dragen de end-to-end (E2E) gegevensbescherming, RAID Engine-ondersteuning en AES 256-bit encryptie verder bij aan gegevensbeveiliging en integriteit.

5 jaar garantie
De GAMMIX S70 geleverd met 5 jaar garantie voor gebruik zonder zorgen.Bronnen: XPG

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.