[PR] Anker Innovations introduceert nieuwe Eufy-producten


Dit artikel is een persbericht van Anker

Wageningen, 10 juni 2021 – Anker Innovations, wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, introduceert een aantal nieuwe Eufy-producten voor optimaal comfort en beveiliging van huis en tuin. Onlangs verscheen de Eufy Battery Slim deurbel en eind juni verschijnt de allereerste Eufy Floodlight 2K, gevolgd door de zwarte Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt duo pack. Met deze nieuwe productlijn zorg je binnen- en buitenshuis voor een veilig gevoel, zonder vast te zitten aan dure abonnementen.

Eufy Battery Slim deurbel
Maak kennis met het broertje van de bekende 2K Eufy Video Doorbell. De Eufy Battery Slim biedt scherpe 1080p-beelden in 4:3-formaat, zodat je van top tot teen beeld hebt van alles wat er gebeurt. Je maakt gebruik van veilige dataopslag in huis via geavanceerde codering, dus de privacy is gegarandeerd. De installatie is super eenvoudig en de batterij gaat maar liefst 4 maanden mee. En dat alles zonder abonnementskosten.

Beschikbaar via Bol.com, adviesprijs: €109,-

Eufy Floodlight 2K
Met de Eufy Floodlight 2K geniet je van optimale bescherming met 2K-resolutie videobeeld met maar liefst 140 graden wijd zicht. De Floodlight beschikt over two way audio en heeft een helderheid van 2500 lumen, die naar wens aan te passen is. Vanaf nu geniet je van driedubbele bescherming met een combinatie van een felle lamp, een alarm van 100 dB volume en realtime smartphone meldingen. Ook bij de Eufy Floodlight 2K zit je niet vast aan een abonnement.

Adviesprijs: €199,-

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt duo pack (zwart)
De Indoor Cam van Eufy heeft een make-over gekregen en is vanaf nu ook verkrijgbaar in de kleur zwart in een duo pack. Met deze Indoor Cams zie je in 2K wat er precies in elke kamer gebeurd en door middel van AI worden mensen en huisdieren meteen herkend. De Cam volgt automatische beweging, heeft slimme detectiezones en ook ‘s nachts kun je alles volgen door duidelijk nachtzicht. De Indoor Cam 2K Pan & Tilt werkt met stembediening en is compatible met Apple Homekit, Google Home Assistant en Alexa.

Adviesprijs: €109,-Bronnen: Anker (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments