[PR] Anker Innovations introduceert vier chargers voor diverse apparaten


Dit is een persbericht van Anker

Wageningen, 26 april 2021 – Anker Innovations, wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, introduceert diverse chargers voor al jouw mobiele apparaten. iPhone of Samsung, laptop of tablet, met de chargers van Anker is alles bliksemsnel weer opgeladen. Door het compacte formaat zijn de chargers makkelijk mee te nemen en dus ideaal voor onderweg of op vakantie. Kies de charger die het beste bij je past, zodat je altijd opgeladen bent.

PowerPort III Nano 20W – ontworpen voor iPhone
De PowerPort III Nano 20W is speciaal ontworpen om de iPhone 12 en nieuwere modellen zo snel mogelijk op te laden. De iPhone is tot wel 3x sneller opgeladen dan met een originele 5W-oplader, dus lang wachten is niet meer nodig. Daarnaast is de lader erg compact (Nano), handig voor onderweg, en biedt de lader een vermogen van 20 Watt. Ook geschikt voor smartwatches.

Nu verkrijgbaar voor €19,99 bij Coolblue, Bol.com en BelSimpel

PowerPort III 25W – ontworpen voor Samsung
De PowerPort III 25W is speciaal ontworpen om het nieuwste Samsung smartphone zo snel mogelijk op te laden. De Samsung smartphone is met de PowerPort III 25W tot wel 3x sneller opgeladen dan met een originele oplader. Met 25 Watt vermogen kun je de charger ook gebruiken voor je laptop of tablet.

Vanaf juli verkrijgbaar voor €19,99 via Coolblue, Bol.com en BelSimpel

PowerPort Atom III (Two Ports) EU
Laad je smartphone, tablet, laptop of MacBook razendsnel en veilig op met deze Anker PowerPort Atom III. De Anker PowerPort Atom III heeft een totaal vermogen van 60 Watt. Dankzij de 15W PowerIQ 2.0 USB aansluiting en de 45W PowerIQ 3.0 USB-C aansluiting kun je je apparaat binnen no-time opladen. De brede compatibiliteit van de Anker PowerPort Atom III maakt dit dé premium oplossing voor het opladen van je smartphone, tablet, laptop of MacBook op zeer hoge snelheid.

Nu verkrijgbaar voor €44,99 bij Coolblue, Bol.com en BelSimpel

Powerport Atom III Slim (Four Ports) 65 W
Nog meer apparaten tegelijk opladen? Dat kan! Vanaf nu laad je al je apparaten in een keer op met de PowerPort Atom III Slim. Deze charger heeft maar liefst 4 poorten. De PowerIQ 3.0 USB-C poort geeft je het maximale vermogen van 45 Watt voor je laptop, terwijl de drie extra USB-poorten met een totaal vermogen van 20 Watt je mobiele apparaten voorzien. Door het gebruik van galliumnitride (GaN) heeft de charger een lichtgewicht design en kan de charger makkelijker warmte afvoeren.

Nu verkrijgbaar vanaf €49,99 bij Coolblue, Bol.com en BelSimpelBronnen: Anker (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.