[PR] ARCTIC introduceert nieuwe X1- en X1-3D-monitorsteunen met gaslifttechnologie


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ARCTIC

Recent introduceerde ARCTIC, een van de toonaangevende fabrikanten van geluidsarme pc-koelers en monitorsteunen, twee nieuw ontwikkelde monitorarmen. De volledig beweegbare X1- en X1-3D-steunen maken indruk met hun gestroomlijnde ontwerp, hoge laadcapaciteit (tot 15 kg) en uitzonderlijk eenvoudige installatie en bediening. Ze voegen ruimte en flexibiliteit toe en dragen dankzij kabelmanagement bij aan een opgeruimde werkplek.

In een handomdraai kunnen de voorgemonteerde monitorarmen met de tafelklem in de gewenste positie worden bevestigd en met de praktische montagekop snel worden afgesteld. De X1 en X1-3D zijn compatibel met VESA 75×75 en 100×100, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste schermen tot 43” of 49” ultrawide monitoren.

ARCTIC X1 monitorarm voor bureaumontage
De X1-monitorarm is in hoogte verstelbaar en laat de monitor 360° draaien, 180° draaien en tot 15° kantelen. Bij een juiste afstelling draagt ​​het bij aan een gezonde, ergonomische houding tijdens het zitten of staan.

ARCTIC X1-3D monitorarm met gasveer
Met de geïntegreerde gasveer biedt de X1-3D nog meer bewegingsvrijheid in alle richtingen. Je kunt moeiteloos optrekken, wegduwen, draaien of ergonomisch in hoogte, diepte en kanteling verstellen. Schermkabels verdwijnen elegant in de kabelgeleider in de arm.

BESCHIKBAARHEID
De nieuwe monitorarmen X1 en X1-3D zijn nu verkrijgbaar in de ARCTIC webshop voor respectievelijk €37,99 en €63,99.Bronnen: Arctic

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments