[PR] ARCTIC kondigt LGA1700-montagekits aan voor Alder Lake


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ARCTIC

De marktintroductie van de Intel Alder Lake-serie wordt binnenkort verwacht. Naast de nieuwe CPU’s introduceert Intel ook de nieuwe LGA1700-socket met gewijzigde gatafstand op het moederbord en wijzigingen in de montagehoogte van de CPU-koeler. Vanaf midden oktober zal ARCTIC montagekits leveren voor alle Freezer 34-modellen, de volledige Liquid Freezer II-serie, de Freezer 50 evenals Freezer i13 X en Freezer i13 X CO. Door de montageonderdelen te vervangen, kunnen onze klanten hun ARCTIC-koelers met de nieuwe Intel-processors. In de toekomst zullen de meeste van de huidige CPU-koelers geleverd worden met de montageset voor de Intel 1700 socket.

De montagesets zijn verkrijgbaar in de ARCTIC-webshop voor een servicetarief van € 5,99, en klanten ontvangen de set volledig gratis op vertoon van een bijbehorend aankoopbewijs voor de processor.

ARCTIC lanceert binnenkort een nieuwe CPU-luchtkoeler met Alder Lake-compatibiliteit vanuit de fabriek – de i35 A-RGB. De lancering van de nieuwe Intel-koeler met adresseerbare RGB wordt eind oktober verwacht.Bronnen: ARCTIC

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.