[PR] ARCTIC presenteert de witte P12 0dB ventilator


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ARCTIC

ARCTIC, een toonaangevende fabrikant van geluidsarme pc-koelers en componenten, lanceert vandaag de P12 PWM PST A-RGB 0dB witte behuizingsventilator. In het licht van de aanhoudende vraag naar witte koelproducten, voegt de koelspecialist deze semi-passieve 120 mm ventilator met digitaal adresseerbare LED’s en indrukwekkende prestaties en uiterlijk toe aan zijn assortiment.

Zoals de extra “0dB” laat zien, stopt de P12 PWM PST A-RGB automatisch via PWM bij een lage CPU-belasting. Dit zorgt voor een stille werking bij inactiviteit en garandeert tegelijkertijd maximale prestaties wanneer dat nodig is – bijvoorbeeld voor gaming, videobewerking of het uitvoeren van grafische software. Bij maximale werking haalt de ventilator 2000 tpm, maar blijft aangenaam stil op 0,3 sone, zelfs op volle snelheid, dankzij het hydrodynamische lager en zijn rubberen, trillingsreducerende contactvlakken.

Y-splitters op de ventilator en A-RGB-connectoren maken het achteraf inbouwen van extra ventilatoren zeer eenvoudig. Zoals alle ventilatoren uit de ARCTIC P-serie is de P12 PWM PST A-RGB 0dB geoptimaliseerd voor hoge statische druk en is de garantieperiode zes jaar. De P12 PWM PST A-RGB 0dB White is nu ook verkrijgbaar in een verpakking van drie.

Prijzen en beschikbaarheid
De P12 PWM PST A-RGB 0dB Wit is nu verkrijgbaar in de ARCTIC webshop en in de winkels vanaf een adviesprijs van € 15,99.Bronnen: ARCTIC

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments