[PR] ASRock kondigt AMD Radeon™ RX 6600 XT-serie grafische kaarten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASRock

TAIPEI, TAIWAN, 2 augustus 2021 – ASRock, de toonaangevende wereldwijde fabrikant van moederborden, grafische kaarten en mini-pc’s, heeft vandaag nieuwe producten uit de Phantom Gaming- en Challenger-serie gelanceerd op basis van AMD Radeon™ RX 6600 XT GPU’s. De nieuwe ASRock grafische kaarten zijn gebouwd op het 7nm productieproces en AMD RDNA™ 2 gaming-architectuur, en bevatten ondersteuning voor de DirectX® 12 Ultimate API, hardware-versnelde raytracing, HDMI™ 2.1 en PCI® Express 4.0. Bovendien kunnen de ASRock AMD Radeon RX 6600 XT-serie grafische kaarten, met high-speed 8GB GDDR6-geheugen plus een schat aan exclusieve functies, de ultieme 1080p gaming-prestaties leveren.

ASRock AMD Radeon RX 6600 XT Phantom Gaming D 8GB OC
De high-end ASRock AMD Radeon RX 6600 XT Phantom Gaming D 8GB OC grafische kaart is voorzien van het Phantom Gaming 3X-koelsysteem met drie ventilatoren voor uitstekende koelprestaties, evenals een unieke gestreepte axiale ventilator, luchtdeflecterende vin en ultra-fit heatpipe om sterk verhogen koeling efficiëntie. De stijlvolle metalen achterplaat verstevigt de structuur en voorkomt beschadiging van het bord. Met de toevoeging van een ARGB-ventilator, ARGB LED-kaart en Polychrome SYNC-verlichtingsbesturingssoftware kunnen gebruikers hun eigen verlichtingssysteem volledig aanpassen en bedienen. Het coole zwart-rode uiterlijk en de ultieme fabrieks-preset overklokinstellingen maken de ASRock AMD Radeon RX 6600 XT Phantom Gaming D 8GB OC grafische kaart ideaal voor hardcore gamers.

ASRock AMD Radeon RX 6600 XT Challenger Pro 8GB OC
De mid-range ASRock AMD Radeon RX 6600 XT Challenger Pro 8GB OC grafische kaart bevat een triple-fan koelsysteem met de exclusieve Striped Axial Fan en Ultra-fit Heatpipe voor een uitstekende thermische efficiëntie. De metalen achterplaat versterkt de structuur en voorkomt schade aan het bord, en de componenten van de Super Alloy grafische kaart zorgen voor een stabiele werking op lange termijn. Deze praktische eigenschappen, evenals de uitstekende fabrieksinstellingen voor overklokken, maken de ASRock AMD Radeon RX 6600 XT Challenger Pro 8GB OC grafische kaart een geweldige optie voor gebruikers die waarde hechten aan thermische efficiëntie van wereldklasse.

ASRock AMD Radeon RX 6600 XT Challenger D 8GB OC
De mainstream ASRock AMD Radeon RX 6600 XT Challenger D 8GB OC grafische kaart is uitgerust met een dual-fan thermisch ontwerp met de exclusieve Striped Axial Fan om de luchtstroom te verbeteren, en de Ultra-fit Heatpipe, die het thermische contactoppervlak maximaliseert voor superieure thermische efficiëntie. De metalen achterplaat versterkt de structuur, terwijl de hoogwaardige componenten van de Super Alloy grafische kaart de stabiliteit verbeteren, en de in de fabriek ingestelde overklokinstellingen zorgen voor hogere prestatieniveaus. Deze praktische ontwerpen stellen de ASRock AMD Radeon RX 6600 XT Challenger D 8GB OC grafische kaart in staat om beter te voldoen aan de basisbehoeften van systeemintegrators en reguliere gebruikers.

ASRock AMD Radeon RX 6600 XT Challenger ITX 8GB
Daarnaast heeft ASRock vandaag de speciale ASRock AMD Radeon RX 6600 XT Challenger ITX 8GB grafische kaart geïntroduceerd. Hij is uitgerust met de unieke Challenger ITX-koeler met één ventilator en de grote gestreepte axiale ventilator voor een betere luchtstroom. De grafische kaart biedt ook de Ultra-fit Heatpipe die het thermische contactoppervlak maximaliseert om uitstekende thermische efficiëntie te bieden in een compacte vormfactor, evenals Super Alloy grafische kaartcomponenten om de stabiliteit te verbeteren voor langdurig gebruik. Met een klein formaat en veel handige functies is de ASRock AMD Radeon RX 6600 XT Challenger ITX 8GB grafische kaart een eersteklas keuze voor mini-pc-enthousiastelingen.Bronnen: ASRock

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments