[PR] ASRock kondigt de 10 liter DeskMini Max Concept PC aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASRock

TAIPEI, Taiwan, juni 2021 – De toonaangevende wereldwijde fabrikant van moederborden, grafische kaarten en kleine pc’s, ASRock, kondigt met trots zijn 10 liter concept-pc aan, het DeskMini Max voor AMD-platform. DeskMini Max is de ultieme DeskMini-serie die is gebouwd voor een verscheidenheid aan toepassingen. Dit product ondersteunt de nieuwste AMD Ryzen™ CPU en APU, discrete grafische kaart en tot 128 GB DDR4 U-DIMM-geheugen met het gepatenteerde moederbord. Het biedt uitzonderlijke prestaties voor dagelijks computergebruik, gaming, zaken, home entertainment en het maken van inhoud.

De DeskMini Max reserveert vier PCIe-slots ruimte voor uitbreiding in een compacte behuizing. Dankzij dit ontwerp is het geschikt voor verschillende soorten randapparatuur, waaronder de PCIe-kaart, 5,25″ ODD, 3,5″ HDD of een enkele radiator-vloeistofkoeler. Bovendien kan de DeskMini Max een mini-werkstation creëren via de RAID-functie en vier U-DIMM-slots die ECC-geheugenmodules ondersteunen. DeskMini Max is flexibel te configureren en klaar voor alle toepassingen.

Bovendien biedt DeskMini Max één M.2 SSD, twee SATA-poorten en negen USB-poorten, met een ingebouwde Type-C-poort aan de voorkant I/O voor het opladen van het mobiele apparaat en gegevensoverdracht. Ondersteuning voor maximaal drie beeldschermen die tegelijkertijd kunnen worden gebruikt zonder een extra grafische kaart toe te voegen. De DeskMini Max bevat een interne 500W 80 PLUS® bronzen certificaatvoedingseenheid met aangepaste kabellengte. De op maat gemaakte voedingseenheid maakt kabelbeheer eenvoudiger, bespaart ruimte en heeft een betere warmteafvoer.

De gloednieuwe DeskMini Max zet het ontwerpconcept van eenvoudige installatie en upgradebaarheid van de vorige DeskMini-serie voort. Daarom kan het in een paar minuten worden ingesteld om tijd en moeite te besparen. Door al deze functies te combineren in één ongelooflijke pc, lijdt het geen twijfel dat de DeskMini Max aan de verwachtingen van de gebruiker kan voldoen.Bronnen: ASRock

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments