[PR] ASRock lanceert C621A WS voor server- en workstationtoepassing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASRock

TAIPEI, Taiwan, juli 2021 – De toonaangevende wereldwijde fabrikant van moederborden, ASRock, is trots om zijn Intel® C621A aangedreven workstation-moederborden, de C621A WS, aan te kondigen. prestaties voor bijna elke toepassing, zoals het maken van inhoud, het renderen van een machine en een high-end workstation.

De ASRock C621A WS is een platform dat uitsluitend is gebouwd voor workstationtoepassingen vanaf de basis, de 4 PCIe4.0 x16, 3 PCIe4.0 x8 op dit moederbord ondersteunen tot 4 dual-slot GPU/FPGA-kaarten, perfect voor Deep learning workstation, Visual computergebruik, zoals 3D-ontwerp en -creatie. Het moederbord heeft 8 DIMM-slots met 1 DIMM per kanaalmodus voor ultieme stabiliteit en prestaties, en ondersteunt DDR4 RDIMM, LRDIMM en Intel® Optane™ Persistent Memory om de systeemcapaciteit te maximaliseren.

Internetconnectiviteit is ook een hoogtepunt op de ASRock C621A WS, dit moederbord is uitgerust met 2*RJ45 met 10GbE by Intel Intel® X710-AT2 controller, en naast de 10GbE-connectiviteit heeft het ook 2*RJ45 (1GbE) by Intel® i210 voor maximaal internetoverschot, met snelle en uitgebreide opties voor mediacenter, workstation en server voor algemene doeleinden.

Om de verbinding van buiten het systeem te versnellen, heeft dit moederbord ook een 2* USB3.2 Gen2 Type-C-header voor aansluitingen op het voorpaneel. De snelheid en het omkeerbare ontwerp maken het uploaden en downloaden van grote bestanden een makkie. En naast de uitgebreide connectiviteit van dit moederbord, ondersteunt de C621A WS ook beheer op afstand via de IPMI-interface, waardoor systeembeheerders out-of-band beheer- en controlemogelijkheden van computersystemen krijgen.

ASRock heeft nog geen specifieke prijzen of beschikbaarheid bekend gemaakt.Bronnen: ASRock

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.