[PR] Asus brengt nieuwe lijn ProArt monitoren uit


TAIPEI, Taiwan – ASUS heeft recent de beschikbaarheid aangekondigd van de ProArt Display PA279CV, PA278CV en PA247CV. De drie nieuwe in de fabriek gekalibreerde monitoren zijn Calman Verified en bieden Delta E 2-kleurnauwkeurigheid met 100% sRGB- en 100% Rec.709-kleurruimten. De monitoren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en paneeltypen en bieden uitgebreide connectiviteit met USB C® (met een stroomafgifte van 65 watt), DisplayPort ™, HDMI® en een USB-hub om tegemoet te komen aan workflows voor contentmakers. De 27-inch ProArt PA279CV en PA278CV bieden respectievelijk een 4K UHD-paneel (3840 x 2160) en WQHD-paneel (2560 x 1440); en ProArt PA247CV is voorzien van een 23,8 inch FHD-paneel (1920 x 1080).

Uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid
De ProArt Display PA279CV, PA278CV en PA247CV zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van creatieve professionals, van foto- en videobewerking tot grafisch ontwerp. Creatieve professionals vertrouwen op kleuraccurate displays om ervoor te zorgen dat hun creaties er precies zo uitzien als bedoeld. Alle drie de monitoren zijn in de fabriek gekalibreerd en Calman Verified om een ​​toonaangevende kleurnauwkeurigheid te garanderen. Ze zijn voorzien van Delta E 2-kleurnauwkeurigheid, 100% sRGB en 100% Rec. 709 kleurruimten en ondersteunen het DCI-P3-kleurengamma voor levensechte kleuren.

De topklasse ProArt PA279CV is een 27 inch 4K UHD (3840 x 2160) HDR-monitor die vier keer de pixeldichtheid en tot drie keer meer schermruimte biedt dan Full HD-schermen van vergelijkbare grootte, voor scherpere en meer gedetailleerde beelden.

Gestroomlijnde productiviteit
De ProArt Display PA279CV, PA278CV en PA247CV bieden uitgebreide connectiviteit voor compatibiliteit met tal van apparaten en mediabronnen. Connectiviteitsopties zijn onder meer een HDMI-poort, DisplayPort en een USB C-poort voor supersnelle gegevensoverdracht, DisplayPort-ondersteuning en een stroomtoevoer van 65 watt om apparaten op te laden. De USB-C-aansluiting stelt gebruikers in staat verbinding te maken met een laptop en te genieten van volledige USB-C-functies via een enkele kabel. Deze monitoren hebben ook een USB-hub met vier USB 3.1-poorten om meerdere apparaatverbindingen te ondersteunen en videomakers in staat te stellen efficiënter te werken.

Creëer in comfort
ProArt-displays hebben een ergonomische standaard om kantelen, draaien, draaien en hoogteaanpassingen mogelijk te maken voor een comfortabele kijk- en werkervaring. Het scherm kan 90 ° worden gedraaid voor gebruik in staande modus, wat ideaal is voor het werken aan lange documenten, coderen en surfen op het internet. Een snelontgrendelingsmechanisme maakt het ook gemakkelijk om het scherm aan een VESA-muurbeugel te bevestigen.

Asus heeft nog geen prijzen bekend gemaakt.Bronnen:

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.