[PR] ASUS brengt TUF Gaming X570-Pro moederbord op de markt


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

De TUF Gaming X570-Pro WiFi II is oerstabiel en klaar voor de strijd
Onze TUF Gaming-hardwarereeks volgt drie kernprincipes: een uitgebreide selectie van essentiële functies, beproefde betrouwbaarheid en onderscheidende maar subtiele styling. Als u op zoek bent naar een krachtig en duurzaam moederbord voor een redelijke prijs, hoeft u niet verder te zoeken.

Elke Ryzen-CPU die u in de AM4-aansluiting kunt laten vallen, zal genieten van het stabiele vermogen dat wordt geleverd door de 12+2 DrMOS VRM en 8+4-pins ProCool-hulpvoedingsconnectoren. Vlezige aluminium VRM-koellichamen en een nieuwe passieve chipset-koellichaam zorgen ervoor dat zowel de CPU als de X570-chipset volledig kunnen werken zonder angst voor prestatieberovende beperking. Het belangrijkste met metaal omhulde PCIe-slot en beide M.2-slots zijn allemaal verbonden met PCIe 4.0 voor maximaal beschikbare bandbreedte.

Opgewaardeerde netwerkmogelijkheden zijn een thema van onze nieuwe X570-kaarten, en de TUF Gaming X570-Pro WiFi II is geen uitzondering. 2.5 Gigabit Ethernet wordt standaard geleverd en een Wi-Fi 6E-module verwerkt zowel next-gen WiFi als Bluetooth 5.2. U kunt de esthetiek van uw build verbeteren met de drie RGB-headers: één Gen 2-adresseerbaar, twee standaard. Met een vijftal ventilatorheaders en een speciale AIO-header kun je met gemak vrijwel elke reguliere koelingsopstelling bouwen.

Een Realtek ALC897-audiocodec met een geïntegreerde hoofdtelefoonversterker en automatische impedantiedetectie levert hoogwaardige tonen en in-game audio. Tweerichtings AI-ruisonderdrukking zorgt ervoor dat niemand in het spel of op de werkplek kan beweren dat ze je niet goed verstaan hebben.

ASUS heeft nog geen specifieke beschikbaarheidsdatum of prijs genoemd.Bronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments