[PR] ASUS kondigt releaseschema voor Android 12 aan voor Zenfone 8, Zenfone 7 en ROG Phone Series


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

TAIPEI, Taiwan, oktober 2021 — ASUS heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwste Android 12-upgrade beschikbaar zal zijn voor de ZenFone 8-serie vanaf december 2021. Dit zal worden gevolgd door upgrades voor de ROG Phone 5 en 5s-serie in het eerste kwartaal van 2022. De upgrades voor de Zenfone 7-serie en ROG Phone 3-serie worden verwacht in de eerste helft van 2022.

Deze update neemt de belangrijkste functionele wijzigingen over die zijn geïntroduceerd in de officiële versie van Android 12, en zet de populaire ASUS-functies voor batterij- en prestatiebeheer voort. Voor Zenfone-modellen bevat het ook ZenUI-specifieke wijzigingen die eenvoudigere navigatie, gestroomlijnde bedieningspanelen, meer zichtbaarheid voor betere controle en meer aanpassingsopties mogelijk maken.

ASUS heeft verschillende Zenfone 8-gebruikers geworven voor het Android 12-bètatestprogramma. Het bètaprogramma helpt bij het identificeren en oplossen van bugs op basis van echte gebruikerservaringen voordat de definitieve software in december wordt uitgerold.Bronnen: ASUS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.