[PR] ASUS lanceert nieuwe ZenBook Pro Duo 15 OLED vandaag in Nederland


Dit artikel is een persbericht van Asus

Amsterdam, 18 mei 2021 – ASUS heeft vandaag zijn ZenBook Pro Duo met 4K OLED HDR-beeldscherm gelanceerd in Nederland. Het model beschikt naast een vernieuwd primair beeldscherm over een verbeterde versie van de ScreenPad Plus, het grote, secundaire beeldscherm waar de Duo-modellen van ASUS bekend om staan. De ScreenPad Plus wordt nu gekenmerkt door een uniek kantelmechanisme voor verbeterde koeling, leesbaarheid en meer. Als kers op de taart hebben de specs onder de motorkap een boost gekregen.

ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582)
Het 2021-model van de ZenBook Pro Duo 15 is uitgerust met een oogstrelend, Pantone-gevalideerd OLED 4K HDR-beeldscherm voor een waanzinnige kleurweergave en diepe zwartwaarden. Ook aan de binnenkant is het model van een upgrade voorzien om creatieve professionals op hun wenken te bedienen: een NVIDIA® GeForce® RTX 3070 grafische kaart, een Intel® Core™ i9-10980HK Processor 2.4 GHz (16M Cache, tot 5.3 GHz, 8 cores) en 32GB DDR4-geheugen.

De vernieuwde ScreenPad Plus biedt vele voordelen
De ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) beschikt nu bovendien over een automatisch kantelmechanisme voor de ScreenPad Plus, het secundaire beeldscherm dat zich boven het toetsenbord bevindt en onder het primaire beeldscherm. Doordat deze meebeweegt met het openen van de laptop ontstaat er extra ruimte voor airflow om verbeterde koeling te garanderen. Ook bevordert deze kanteling de leesbaarheid van het scherm en is er een vrijwel naadloze overgang met het primaire beeldscherm te zien.

De nieuwe, kantelbare ASUS ScreenPad Plus wordt aangedreven door verbeterde ScreenXpert 2 software, om multitasking en creativiteit op meerdere schermen nog gemakkelijker te maken. Productiviteit kan met behulp van de ingebouwde apps worden verhoogd en creatieve workflows kunnen worden versoepeld met de exclusieve nieuwe Control Panel-app.

Beschikbare configuratie en adviesprijs
De ZenBook Pro Duo 15 OLED is nu verkrijgbaar bij onder andere Alternate, BCC, Coolblue en Mediamarkt en heeft een adviesprijs van €3899.Bronnen: Asus (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.