[PR] ASUS Republic of Gamers kondigt PBT Doubleshot Keycap-set voor ROG RX-switches aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS ROG

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag de PBT Doubleshot Keycap Set voor ROG RX-switches aangekondigd, een opvolger van de goed ontvangen ROG RX Optical Mechanical Switches.

Deze geheel nieuwe set keycaps is compatibel met toetsenborden met ROG RX optische mechanische schakelaars en is met precisie vervaardigd uit hoogwaardig thermoplastisch polybutyleentereftalaat (PBT) materiaal voor een uniek gevoel en langdurige duurzaamheid. Voor een unieke look leveren naadloze ROG-legendes met een futuristische stijl en doorschijnende afwerking opvallende in-key verlichting.

Uitzonderlijke duurzaamheid: zeer sterke PBT-keycaps bieden een eersteklas gevoel en uitstekend uithoudingsvermogen
Naast het feit dat ze zijn gemaakt van hoogwaardig PBT-materiaal voor een solide typgevoel en langdurige duurzaamheid, bieden de premium keycaps ook uitstekende weerstand tegen oppervlakteslijtage, waardoor keycaps niet gaan glanzen – zodat ze dat fabrieksfrisse gevoel langer behouden.

Klaar om te verlichten: Doubleshot gegoten doppen laten de verlichting doorschijnen
Een nauwkeurig doubleshot-gietproces resulteert in doorschijnende keycaps met naadloze ROG-legendes voor een unieke look, waardoor het toetsenbord perfect consistente verlichting krijgt met een esthetiek die onmiskenbaar ROG is.

Gemaakt om te passen op toetsenborden met ROG RX-schakelaars: nauwkeurig gemaakt om goed te klikken
De ROG PBT Doubleshot Keycap Set is compatibel met elk toetsenbord dat is uitgerust met ROG RX-schakelaars. Er is zelfs een exclusieve ROG Keycap Puller meegeleverd in het pakket, dus verwijdering en montage is eenvoudig.Bronnen: ASUS ROG

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments