[PR] ASUS ROG kondigt NX Mechanical Switch-serie aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS ROG

TAIPEI, Taiwan, oktober 2021 — ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft recentde ROG NX Mechanical Switch-serie aangekondigd, een nieuwe reeks premium toetsenbordschakelaars die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van verschillende gameplay-stijlen en gamervoorkeuren.

Na de succesvolle lancering en uitrol van de ROG RX Red en Blue Optical Mechanical Switch-serie in het afgelopen jaar, is ROG verheugd om meer switch-opties te bieden aan de gaming-gemeenschap — met de introductie van de ROG NX Red, NX Brown en NX Blue Mechanical. Schakelaars.

De ROG NX Mechanical Switch-serie maakt gebruik van een standaard kruisvormige stuurpen die compatibel is met de meeste after-market keycaps, waarbij elke schakelaar is afgesteld om zijn eigen unieke krachtcurven te hebben – voor geweldige feedback en toetsaanslaggevoel. In het bijzonder zijn de ROG NX Red en NX Brown mechanische schakelaars afgestemd om op hetzelfde punt te activeren en te resetten (1,8 mm voor NX Red, 2,0 mm voor NX Brown), terwijl de ROG NX Blue mechanische schakelaars zijn afgestemd op bijna nul ( 0,1 mm) bediening versus resetpunt. Alle ROG-schakelaars zorgen voor een uitstekende trigger- en resetconsistentie, wat resulteert in betere gameplay-ervaringen.

De geheel nieuwe ROG NX mechanische schakelaars overtreffen de industrienormen en bieden een krachttolerantie van +/- 5 gf en een verplaatsingsafstand van +/- 0,4 mm voor consistente toetsaanslagen over alle schakelaars, voor ongeëvenaarde game-ervaringen.

ROG NX Red: Onmiddellijke toetsaanslagen met een soepel, lineair gevoel
ROG NX rode mechanische schakelaars bieden een bedieningspunt van 1,8 mm voor snelle invoer. Initiële kracht van 40 gf helpt onbedoelde toetsaanslagen te voorkomen, en het strekt zich uit tot 55 gf voor perfecte rebound-feedback. Als gevolg hiervan zijn toetsaanslagen onmiddellijk en voelen ze soepel en lineair aan.

ROG NX Brown: gebalanceerd ontwerp voor een uitgesproken tactiele respons
ROG NX Brown Mechanical Switches hebben een activeringspunt van 2 mm, zoals de voorkeur van traditionele gebruikers van bruine schakelaars. De tactiele kracht van 58 gf in combinatie met een klikratio van 33% geeft elke toetsaanslag een duidelijke, meer uitgesproken tactiele respons.

ROG NX Blue: tactiele kracht van enthousiaste kwaliteit voor stevige feedback
ROG NX Blue: ROG NX Blue mechanische schakelaars hebben een activeringspunt van 2,3 mm, een standaard klikverhouding van 16% en een door liefhebbers geprefereerde tactiele kracht van 65 gf – allemaal om stevige en uitstekende feedback te geven bij elke toetsaanslag.

Beschikbare modellen:Bronnen: ASUS ROG

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments