[PR] Asus toont PB62 Mini-PC


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Asus

ASUS kondigde recent de Mini PC PB62 aan, een duurzame computer die krachtige prestaties levert om flexibiliteit, uitbreidbaarheid en prestaties te bieden voor een reeks zakelijke toepassingen, waaronder point-of-sales (POS) systeem, kiosken en intelligente automaten. Deze Mini PC PB62 wordt aangedreven door de nieuwste desktop-grade 11e generatie Intel® Core ™ processor en snel DDR4 3200MHz geheugen.

Ontworpen voor prestaties: 11e generatie Intel Core, DDR4 3200MHz geheugen en Intel Optane
Met de nieuwste 11e generatie Intel Core i7-processors, is de Mini PC PB62 geschikt voor ondersteuning van een 35- of 65-watt CPU – dus klaar om te worden gespecificeerd voor ultieme efficiëntie of maximale prestaties. De PB62 heeft ook ingebouwde ondersteuning voor Intel Optane ™ H20-geheugen, de technologie die de opslagsnelheden aanzienlijk verbetert, waardoor veelgebruikte documenten, afbeeldingen, video’s en applicaties sneller toegankelijk zijn, terwijl de algehele systeemprestaties worden verbeterd om de productiviteit en efficiëntie te maximaliseren.

Tot 64GB snel DDR4 3200MHz-geheugen zorgt voor soepele multitasking, en een ontwerp met drie opslagruimtes met één M.2 PCIe® 4.0 x4 SSD, één M.2 PCIe 3.0 x4 SSD en één 2,5-inch HDD biedt de perfecte mix van snelle gegevensoverdracht en hoge opslagcapaciteit om intensieve computertaken uit te voeren.

Duurzaamheid van militaire kwaliteit: MIL-810H militaire normen getest voor uitstekende kwaliteit
De Mini-pc PB62 is gebouwd om lang mee te gaan, met duurzaamheid van militaire kwaliteit. De PB62 is getest volgens de nieuwste en strenge MIL-STD-810H-norm en wordt blootgesteld aan extreme temperaturen, hoogte en vochtigheid, en herhaaldelijk laten vallen en trillen om er zeker van te zijn dat hij geschikt is om zelfs onder zware omstandigheden te presteren.

Nieuwe chassisselectie: ontworpen om in een flexibele omgeving te passen
Met zijn compacte formaat en VESA-compatibele montage is de Mini PC PB62 perfect voor gebruik in kantoren, ziekenhuizen of winkelomgevingen. En nu, voor het eerst in de ASUS Mini PC-serie, is de PB62 beschikbaar in een keuze uit twee kleuren – klassiek zwart of verbluffend wit – zodat hij klaar is om in elke omgeving op te gaan. Het bevat zelfs een geïntegreerd Kensington-slot en een hangslotoog-ontwerp, waardoor een kant-en-klare beveiliging voor elke situatie wordt geboden.

Uitgebreide connectiviteit: uitgebreide selectie van I / O-poorten voor een breed scala aan gebruiksscenario’s
De ASUS Mini PC PB62 biedt snelle en gemakkelijke connectiviteit met vier USB 3.2 Gen 2 Type-A-poorten en één 3.2 Gen 1 Type-C® op het voorpaneel, plus één USB 3.2 Gen 1 en twee USB 2.0-poorten op het achterpaneel. Bovendien stelt een configureerbare poort de gebruiker in staat om HDMI 2.0-, VGA-, COM-, DisplayPort- of LAN-functionaliteit toe te voegen om de perfecte oplossing voor elke behoefte te creëren – van bewegwijzering en kassasystemen tot kiosken en intelligente verkoopautomaten. De nieuwste WiFi 6 en Bluetooth® 5.2 zijn ook ingebouwd voor superieure draadloze snelheid, eenvoud en stabiliteit.

Uitgebreide beelden: verbluffende 4K-graphics met ondersteuning voor maximaal drie gelijktijdige weergaven
Mini-pc PB62 is uitgerust met geïntegreerde Intel UHD Graphics 630, zodat hij video’s en afbeeldingen kan weergeven in verbluffende 4K UHD-resolutie. Met twee DisplayPort-connectoren en een configureerbare poort, maakt PB62 het ook gemakkelijk om de werkruimte uit te breiden over maximaal drie beeldschermen.Bronnen: Asus

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.