[PR] be quiet! breidt Pure Power 11 FM-serie uit met 850W- en 1000W-modellen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van be quiet!

be quiet!, de Duitse fabrikant voor premium pc-componenten, breidt zijn serie Pure Power 11 FM-computervoedingen uit met twee modellen met een hoog vermogen: 850W en 1000W. Pure Power 11 FM is gericht op mainstream computergebruikers die de veelzijdigheid van modulaire kabels en 80 PLUS® Gold-efficiëntie tot 93,9 procent op prijs stellen. De nieuwe modellen met hoog vermogen zijn specifiek gericht op budgetgeoriënteerde PC-systemen met high-end grafische kaarten.

Volledig modulaire voeding met hoog vermogen voor mainstream gebruikers
Bij be quiet! staat Pure Power voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid en uitgebreide functionaliteit tegen een concurrerende prijs. De nieuwe modellen in de Pure Power 11 FM-serie vormen hierop geen uitzondering: door uitsluitend gebruik te maken van volledig modulaire in plaats van vaste kabels worden alleen kabels geïnstalleerd die een doel dienen, wat resulteert in een betere airflow, lagere temperaturen en eenvoudigere installatie in de kast. Pure Power 11 FM is uitgerust met zwarte platte kabels voor alle gangbare aansluitingen en een zwarte gesleevede 20+4-pins ATX-voedingskabel. Met twee onafhankelijke 12V-rails voor signaalstabiliteit, maximaal zes PCI-Express-aansluitingen en wattage-opties tot een indrukwekkende 1000 watt is Pure Power 11 FM volledig geschikt voor stille PC-configuraties en zelfs gamesystemen met een high-end grafische kaart.

80 PLUS® Gold-efficiëntie en verbeterde topologie
Pure Power 11 FM is 80 PLUS® Gold-gecertificeerd met een efficiëntie van maar liefst 93,9 procent, een uitstekend niveau voor deze PSU-klasse. De meest aansprekende voordelen van deze hoge efficiëntie zijn een lager stroomverbruik, lagere stroomkosten en een koelere, stillere werking. Pure Power 11 FM is uitgerust met LLC + SR + DC/DC-technologie voor geavanceerde stabiliteit en spanningsregeling. Koeling wordt geregeld door een speciaal ontwikkelde be quiet! 120mm-ventilator met airflow-geoptimaliseerde ventilatorbladen voor een buitengewoon stille werking waar be quiet! bekend om staat. Zoals gebruikelijk zijn alle moderne beveiligingscircuits (waaronder UVP, OVP, SCP, OPP, OCP en OTP) geïntegreerd. be quiet! biedt 5 jaar fabrieksgarantie op alle Pure Power 11 FM-voedingen.

Prijzen en beschikbaarheid
De verkoop van de Pure Power 11 FM 850W (€124,90) en 1000W (€154,90) start op 8 februari.Bronnen: be quiet!

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.