[PR] be quiet! introduceert verbeterde Shadow Rock Slim 2 CPU-koeler


Dit artikel is een persbericht van be quiet!

Glinde, 13 juli 2021 – be quiet!, de Duitse fabrikant voor hoogwaardige PC-componenten, kondigt met Shadow Rock Slim 2 zijn nieuwste uitbreiding op het koelassortiment aan, een verbeterde versie van voorganger Shadow Rock Slim met een geoptimaliseerde montagekit voor eenvoudige installatie op alle huidige Intel- en AMD-sockets voor consumenten. Shadow Rock Slim 2 is de ideale koeloplossing voor compacte systemen waar de balans tussen koelprestaties en stilte van groot belang is. De vier krachtige heat pipes geven Shadow Rock Slim 2 een indrukwekkende koelcapaciteit van maximaal 160W TDP.

Indrukwekkende hoogwaardige koeloplossing voor compacte systemen
De compacte single-tower Shadow Rock Slim 2 heeft vier 6mm high-performance koperen heat pipes met direct touch (HDT) om de processorhitte direct te absorberen. Het koellichaam is gekoppeld aan geluidsgeoptimaliseerde 135mm be quiet! PWM-ventilator met negen airflow-geoptimaliseerde ventilatorbladen en duurzame rifle-bearing lagers, met een laag geluidsniveau van 23,7 dB(A) bij 100% ventilatorsnelheid. Dit resulteert in een indrukwekkende koelprestatie voor processoren met maximaal 160 watt TDP, waardoor de Shadow Rock Slim 2 een hoogwaardige oplossing is voor gebruikers die krachtige maar stille koeling nodig hebben voor hun compacte systemen of systemen met hoge RAM-modules.

Elegant ontwerp en eenvoudige montage
Een geborsteld aluminium top cover en aluminium heat pipe caps voegen een vleugje elegantie toe aan deze hoogwaardige koeler. Vergeleken met zijn voorganger heeft Shadow Rock Slim 2 een geoptimaliseerde montagekit die zorgt voor een eenvoudigere installatie en compatibiliteit met alle huidige Intel- en AMD-sockets voor consumenten. De gebruiker kan ook gemakkelijk bij zijn geheugenmodules na installatie in de PC-behuizing, waardoor geheugenupgrades een fluitje van een cent worden. Shadow Rock Slim 2 ondersteunt de installatie van een tweede ventilator aan de achterzijde met de meegeleverde ventilatorclips. be quiet! biedt een fabrieksgarantie van drie jaar op Shadow Rock Slim 2.

Shadow Rock Slim 2 is beschikbaar vanaf 27 juli voor een aanbevolen adviesprijs van €45,90.Bronnen: be quiet!

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.