[PR] be quiet! MC1: Perfecte Match voor PlayStation®5


Dit artikel is een persbericht van be quiet!

Glinde, 15 september 2021 – be quiet!, de Duitse fabrikant voor premium PC componenten, kondigt met trots aan dat zijn MC1 M.2 SSD-koeler perfect past bij de gloednieuwe PlayStation®5 SSD-uitbreidingsmogelijkheden.

Opslagruimte uitbreiden zonder throttling
Voor gamers die te weinig opslagruimte hebben op de ingebouwde solid-state drive van de PlayStation®5 heeft Sony onlangs een firmwareupdate uitgebracht die de M.2 SSD-uitbreidingssleuf ontgrendelt, zodat gebruikers een extra solid-state drive aan de console kunnen toevoegen. Deze drives kunnen erg heet worden met SSD-throttling tot gevolg, waardoor Sony aanraadt om alleen M.2 SSD’s met een koellichaam te gebruiken. be quiet! biedt gamers de ideale oplossing met zijn MC1-koeler, die compatibel is met elke enkelzijdige of dubbelzijdige 2280 M.2 SSD die niet standaard is voorzien van een koellichaam. Het is ook een van de weinige M.2 SSD-koelers op de markt die compact genoeg is om perfect in de uitbreidingssleuf van de PlayStation®5 te passen en in staat is om dubbelzijdige SSD’s te koelen, waarbij de geheugenmodules aan beide kanten van de printplaat worden beschermd tegen oververhitting. Het resultaat is een veel lagere en veiligere SSD-temperatuur, wat zich vertaalt in probleemloze gamesessies en een langere levensduur van de SSD.

Installatieinstructies voor SSD en koeler
De PlayStation®5 ondersteunt 22mm PCIe Gen4 x4 M.2 NVMe SSD’s met een capaciteit tussen 250 GB en 4 TB. be quiet! heeft een handige video tutorial gemaakt over hoe je een M.2 SSD in de PlayStation®5 installeert. Let op: alleen de be quiet! MC1 SSD-koeler wordt aanbevolen voor gebruik in een PlayStation®5; de MC1 Pro met een extra ingebouwd koellichaam heeft een hogere koelcapaciteit maar is groter dan de door Sony opgegeven afmetingen. Houd er rekening mee dat je PlayStation®5-systeemupdate van 15-09-2021 nodig hebt om SSD-uitbreiding mogelijk te maken.Bronnen: be quiet!

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments