[PR] BenQ’s Screenbar Halo verlicht de voor- en achterkant van je monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BenQ

BenQ heeft onlangs de introductie van de ScreenBar Halo aangekondigd met de visie om beeldschermgebruikers een veiliger en beter verlichte omgeving te bieden. Gebruikers kunnen profiteren van een onvergelijkbare beleving door de eigen persoonlijke ruimte naar eigen voorkeur te verlichten met behulp van een slimme afstandsbediening en de functies als monitor-, nacht- en leeslamp te benutten.

Zowel techniekfans als alle anderen die intensief beeldschermen gebruiken kunnen nu hun hart ophalen met de nieuwste uitvoering van de BenQ Monitor Light serie, de ScreenBar Halo. Deze innovatieve beeldschermlamp dekt alle lichtbehoeften voor individueel gebruik. Behalve front- & backlight en een draadloze afstandsbediening (die 100 helderheidsniveaus en kleurtemperaturen mogelijk maakt) is de BenQ ScreenBar Halo ook voorzien van een gepatenteerde clip waarmee de lamp zonder schroeven of tape (die het scherm kunnen beschadigen) op elke monitor geplaatst kan worden, ook op gebogen beeldschermen. Het is de eerste slimme lamp ter wereld die een zo werkzame, ruimtebesparende en niet-verschuivende techniek kan bieden.

Zorgt voor verlichting van een bureauoppervlak van 63 x 40 cm voor de monitor, zonder spiegelingen of flikkeringen, met blauw licht preventiesysteem, slim ontworpen touch-button, ingebouwde lichtsensor en automatische dimfunctie. De ScreenBar Halo geeft haar gebruikers meer controle over de verlichtingsmodi waardoor die beter kan worden afgestemd op de eigen voorkeuren en individuele situatie. Of het nu gaat om prettig te kunnen werken in een schemerige omgeving (’s avonds of ’s nachts) of om een verlichtingssysteem te kiezen dat zo min mogelijk ruimte gebruikt: de ScreenBar Halo is de optimale optie.

Prijzen en beschikbaarheid
De BenQ Halo is vanaf vandaag verkrijgbaar in de shop van BenQ met een adviesprijs van €169.



Bronnen: BenQ

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.