[PR] Bereik uw doelen met MSI’s PRO DP130-desktopsystemen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] MSI, een wereldleider in hoogwaardige en innovatieve computeroplossingen, heeft de PRO DP130 11e Business & Productivity PC aangekondigd. Met een krachtige processor, MSI externe grafische kaart, exclusieve software en verschillende IO-poorten, is de PRO DP130 11th ontworpen met efficiëntie en productiviteit in het achterhoofd.

Ontwikkel een sterke basis met een stijlvol ontwerp
De MSI PRO DP130-serie is geïnspireerd op het doorzettingsvermogen, de transformatie en de verfijning van natuurlijke bamboe. Een bamboeboom sluimert vier jaar om in de vijfde exponentieel te groeien. Het plantje groeide ondergronds en ontwikkelde een wortelstelsel dat sterk genoeg was om zijn potentiële uitgaande groei in het vijfde jaar en daarna te ondersteunen. Het hield zijn leven in stand door in het begin langzaam te groeien om een ​​sterke basis te ontwikkelen, daarna zal het dertig meter lang worden. Dit is de MSI PRO DP130-serie.

Altijd daar wanneer nodig
Een krachtig apparaat nodig om uw nieuwste bedrijfsgegevens te analyseren? Of een presentatie geven aan uw klant of een online meeting met uw collega bijwonen? De situaties die we tegenkomen tijdens het werken kunnen worden ondersteund door de PRO DP130. Met een chassis van 13 liter en tot Intel I7-11700 CPU, DDR4 3200MHz 64GB geheugen en de nieuwste WiFi 6E-technologie, kan het de werkefficiëntie en productiviteit van gebruikers helpen verbeteren. Met VGA-, HDMI- en DP-poort kan de PRO DP130 maximaal drie schermen ondersteunen. Naast de geïntegreerde Intel® Iris® Xe Graphics, is de PRO DP130 uitgerust met een MSI Nvidia Geforce grafische kaart waarmee gebruikers hun product kunnen demonstreren met een videowall, gaming-amusement kunnen bieden en een krachtige thuisbioscoop-pc kunnen worden. Het compacte formaat en voldoende functies voldoen volledig aan de behoeften van verschillende scenario’s.

Werk productiever met flexibele tools
Om een ​​betere gebruikerservaring te bieden, is de exclusieve software van MSI MSI Center wat u nodig heeft. Gebruikers kunnen hun eigen MSI Center aanpassen door de functies in te stellen op basis van hun behoeften om onnodige werkbelasting voor het systeem te voorkomen. De functies omvatten Smart Priority waarmee gebruikers hun werk kunnen regelen en genieten van Sound Tune, dat achtergrondgeluiden tijdens online vergaderingen kan elimineren. Bovendien is de PRO DP130, ter ondersteuning van uw bedrijf, uitgerust met FW TPM, zodat u kunt genieten van een veiligere omgeving voor uw bedrijfsinformatie en u zich geen zorgen hoeft te maken over informatiebeveiligingsproblemen. Laten we nu productief en georganiseerd zijn met de PRO DP130.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments