[PR] Biostar kondigt nieuwe generatie DDR4 RGB-modules aan


BIOSTAR, een toonaangevende fabrikant van moederborden, grafische kaarten en opslagapparaten, heeft recent de nieuwe RAM-modules uit de DDR4 RGB Gaming X-serie aangekondigd.

Geniet van razendsnelle snelheden met BIOSTAR zijn nieuwste RAM’s uit de DDR4 RGB Gaming X-serie. De nieuwe RAM-modules zijn sterk geoptimaliseerd voor gaming en het maken van inhoud en zijn de beste in de branche met extreme prestaties en betrouwbaarheid. De nieuwste DDR4 RGB Gaming X-serie RAM’s komen op de markt in single- en dual-stick kits, met een enkele stick met 8 GB geheugencapaciteit. Gebruikers kunnen kiezen tussen kloksnelheden van 3200Mhz en 3600Mhz en kunnen de modules gemakkelijk overklokken tot 4000Mhz.

Deze RAM’s zijn geweldig voor Intel- of AMD-systemen en bevatten BIOSTAR-gecertificeerde DDR4 OC-geheugenchips die sneller en betrouwbaarder presteren dan al het andere op de markt. De nieuwe geheugenmodules zijn zeer aanpasbaar en werken goed met BIOSTAR zijn RGB-besturingssoftware, zodat gebruikers kunnen kiezen tussen hun favoriete verlichtingskleuren en -patronen.

Kortom, de nieuwe RAM’s uit de DDR4 RGB Gaming X-serie zijn een uitstekende keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een geweldig, betrouwbaar product voor hun build. BIOSTAR hecht veel belang aan de compatibiliteit van zijn producten. De DDR4-geheugenmodules zijn compatibel met veel moederborden van verschillende fabrikanten en werken nog beter met de combinatie van BIOSTARS is wereldwijd gerenommeerde moederborden.Bronnen: Biostar (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.