[PR] Breng kleur aan in je audio met de Razer Opus X


Dit artikel is een persbericht van Razer

WIE
Razer is ‘s werelds toonaangevende lifestyle-merk voor gamers. (Hong Kong Stock Code: 1337).

WAT
Razer presenteert de nieuwste toevoeging aan de draadloze lifestyle audioproducten aan met de Opus X, voorzien van ‘Active Noise Cancelling’ (ANC)-technologie, Bluetooth 5.0, 60ms ‘low latency Gaming Mode’, afgestemde 40mm drivers en een ingebouwde microfoon, met een moderne, ‘over-the-ear styling’ in een serie opvallende kleuren.

De Opus X klinkt net zo goed als hij eruitziet, met afgestemde 40 mm drivers die een meeslepend klankspectrum leveren, en games tot leven brengen met een krachtige bas en scherpe midden- en hoge tonen. Hij is ook perfect voor muziek en films. Gebruikers kunnen genieten van ononderbroken, meeslepende audio doordat de Opus X ANC-technologie ongewenste externe geluiden neutraliseert. Met een ‘Quick Attention’-modus voor momenten waarop gebruikers hun omgeving willen horen.

De Opus X is stijlvol, comfortabel en verkrijgbaar in de kleuren ‘Razer Green’,
‘Mercury White’ en ‘Quartz Pink’. Het is de perfecte multifunctionele koptelefoon
voor iedereen die een meeslepend geluid van hoge kwaliteit wil, waar hij of zij ook heengaat.

WAAROM
De Razer Opus X is een stijlvolle draadloze koptelefoon voor meeslepende, ononderbroken gaming, entertainment en werk.

WANNEER
De Razer Opus X is te koop vanaf 11 juni 2021

WAAR
Online bij Razer.com, in de winkel bij RazerStore locaties, en bij geselecteerde retailers. Razer Opus X Green Edition zal een beperkte tijd exclusief bij Razer.com en RazerStores zijn.

PRIJS
€109.99 MSRPBronnen: Razer (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments