[PR] Cherry: de beste Stream ooit als draadloos toetsenbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CHERRY

Auerbach, Augustus 2021 – CHERRY, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van computerinvoerapparaten, biedt nu een draadloze versie van zijn bekende STREAM KEYBOARD: het STREAM KEYBOARD WIRELESS. Het 2,4 GHz draadloze toetsenbord heeft alles waarmee zijn bedrade tegenhanger zich heeft bewezen.

Het design: comfort & stijl voor het moderne kantoor
Met het STREAM KEYBOARD WIRELESS ontmoet ingetogen minimalisme een hoog niveau van comfort. Het combineert alle voordelen van het bekende STREAM KEYBOARD en breidt het scala aan functies uit met 2,4 GHz-technologie met een bereik van 10 m. In- en uitgeklapt blijft het draadloze toetsenbord stabiel, torsiebestendig en slipvast. Hiervoor zorgen de geïntegreerde metalen plaat, de twee robuuste voetjes en de acht rubberen pads aan de onderkant.

Cherry SX-scissors
Het hart van elk toetsenbord is de toetstechnologie. Zoals alle producten in de STREAM-familie, vertrouwt het STREAM KEYBOARD WIRELESS op CHERRY’s eigen SX-scissors technologie. Het staat voor een onvergelijkbaar goed typgevoel, compromisloze precisie en een fluisterstil typegeluid. Al deze eigenschappen leggen de basis voor productief werk en maken van het platte toetsenbord de ideale partner op kantoor of thuis.

2,4 GHz draadloze technologie
Sluit hem aan en ga aan de slag – verbinding van dit platte, draadloze toetsenbord is eenvoudig tot stand te brengen via Plug&Play. AES-128-codering zorgt ervoor dat gegevens in gecodeerde vorm worden verzonden via een stabiele verbinding met een bereik tot 10 m.

Vertrouwde feeling
Het draadloze toetsenbord heeft een full-size lay-out en een numeriek toetsenblok, waardoor de bediening meteen vertrouwd is. Stauts-LED’s voor CAPS LOCK, NUM en SCROLL LOCK zijn handig omdat ze direct in de sleutel zijn geïntegreerd en in één oogopslag laten zien welke status-LED is geactiveerd. Een ophanden zijnde batterijwissel wordt ook tijdig duidelijk aangegeven door de knipperende LED’s. De lange batterijduur van 36 maanden zorgt er echter voor dat dit een zeldzaamheid is.

Modern werk: geavanceerde functies & flexibele extra’s
Alle veelgebruikte functies bevinden zich op praktische extra toetsen op het platte pc-toetsenbord. Onder hen zijn zes toetsen voor het bedienen van de multimediaspeler en drie extra toetsen voor het openen van een browser, e-mail en rekenmachine. De slotsleutel is ook erg handig. In plaats van meerdere stappen of een toetsencombinatie, kan de gebruiker met slechts één klik de werkplek verlaten.

Extra flexibiliteit komt in het spel door het gebruik van de CHERRY KEYS-software. De download is gratis beschikbaar op www.cherry.co.uk/keys. Het duurt slechts een paar klikken om van het toetsenbord een toetsenbord te maken dat is geconfigureerd naar de individuele wensen van de gebruiker.

Duurzaamheid & gezondheid
Het CHERRY STREAM KEYBOARD WIRELESS is gemaakt van duurzame materialen en gebruikt geen plastic in de verpakking. Een ander positief aspect is dat het is bekroond met het oudste van alle milieubeschermingslabels, de “Blauwe Engel”. Bovendien is het toetsenbord voorzien van het GS-keurmerk “Geteste veiligheid”, het enige wettelijk gereguleerde keurmerk in Europa, waarmee wordt bevestigd dat aan gedefinieerde ergonomische en veiligheidsnormen wordt voldaan.

Beschikbaarheid & prijs
Het CHERRY STREAM KEYBOARD WIRELESS is binnenkort verkrijgbaar vanaf ongeveer €60.Bronnen: Cherry

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments