[PR] Cherry vernieuwd het G80-3000 toetsenbord met state-of-the-art electronica


Dit artikel is een persbericht van Cherry

Het origineel – toen als nu: klassieke toetsen, nu met state-of-the-art elektronica en een compacte behuizing.
De CHERRY G80-3000N RGB TKL is een modern, bedraad toetsenbord zonder numeriek toetsenblok voor meer bureauruimte. Kenners weten het: de eerste versie van de G80-3000 verscheen al in de jaren 80 – die nog steeds in productie is. Het nieuwe, kleine toetsenbord is gebaseerd op deze legende: met de klassieke, ergonomische toetsen en het originele typgevoel – waarom veranderen wat al perfect is? Helemaal nieuw is echter de eigentijdse en slankere behuizing, de verlichting met meer dan 16 miljoen kleuren en de nieuwste elektronica.

Klassiek ontwerp – teruggebracht tot de essentie
Het meest opvallende verschil met het origineel is de slanke, eigentijdse en ruimtebesparende behuizing van dit tien-toetsloze toetsenbord. Het wegvallen van het numerieke toetsenbord heeft een aantal voordelen. Door de muis dichter bij het toetsenbord te plaatsen, neemt u een meer ergonomische houding aan en kunt u uw schouders en nek beschermen. Bovendien is het compacte toetsenbord gemakkelijk te vervoeren en ruimtebesparend op elke tafel. Liefhebbers van toetsenborden zullen echter meteen een relatie met de originele variant herkennen: de lijnen en de vormentaal zijn een knipoog naar het toetsenbord van de jaren 80. Bij herinterpretatie zoek je tevergeefs naar overbodige toeters en bellen. Zo blijf je gefocust op de essentie – of je nu aan het werk bent of aan het gamen bent.

Legende met de nieuwste elektronica
High-speed elektronica en indrukwekkende RGB-verlichting katapulteren de afstammelingen van de klassieker de 21e eeuw in. Meer dan 16 miljoen kleuren bieden talloze verlichtingsmogelijkheden. Er zijn geen grenzen aan uw verbeeldingskracht: van geanimeerde, veelkleurige effecten tot subtiele, eenkleurige verlichting of individueel configureerbare individuele toetsverlichting. Talrijke verlichtingsfuncties en kleuren kunnen direct via het toetsenbord worden geselecteerd – zonder het gebruik van extra software. Als u echter meer wilt, is de CHERRY Utility krachtige software voor verdere aanpassing. Andere praktische kenmerken van het mechanische toetsenbord: anti-ghosting en full-N-key rollover en WIN-key lock.

CHERRY MX Gold-Crosspoint precisieschakelaar (Made in Germany)
De beroemde CHERRY MX-schakelaars vormen het hart van dit compacte toetsenbord. Met een levensduur van maar liefst 50 miljoen toetsaanslagen per toets hoef je je geen zorgen te maken over het vroegtijdig overlijden van je toetsenbord. Gegarandeerd lange levensduur – ook met de slijtvaste lasergesneden sleutelknoppen. De hoge fabricagenauwkeurigheid zorgt voor absolute precisie en een onnavolgbare schrijfervaring. De geselecteerde en gebruikte MX Silent Red switches zijn stil genoeg om dit mini toetsenbord probleemloos op kantoor te gebruiken.

Een echt multitalent
Niet alleen gamers komen aan hun trekken met dit mechanische toetsenbord zonder numpad. Of het nu een productieve schrijver, programmeur, maker, op kantoor of in de industriële sector is – de G80-3000N RGB TKL is het toetsenbord voor alles en iedereen!

Het bijzonder kleine toetsenbord zonder NUM-blok is duurzaam, schakelveilig en betrouwbaar dankzij de miljoenen keren beproefde MX-schakelaars. Als je op zoek bent naar een no-nonsense, compacte alleskunner in onberispelijke kwaliteit, dan ben je bij de G80-3000N RGB TKL aan het juiste adres. Het origineel, alleen compacter.

Inmiddels is de G80-3000 verkrijgbaar vanaf ongeveer 100 euro.Bronnen: Cherry

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments