[PR] Cooler Master brengt glazen GPU-bracket uit


Cooler Master lanceert vandaag zijn eerste tempered glass MasterAccessory ARGB GPU Support Bracket met edge-lighting techniek. Met het zware gewicht van de nieuwe grafische kaarten, zijn support brackets getransformeerd naar een noodzakelijk onderdeel voor PC builds.

Een nieuwe versterking
De MasterAccessory ARGB GPU Support Bracket gebruikt de kracht en stijl van tempered glass op een volledig nieuwe manier. De tempered glass support moeiteloos de grootste en zwaarste kaarten die in de markt te vinden zijn. Twee support armen zijn inbegrepen in de doos en kunnen op verschillende manieren vastgemaakt worden aan de tempered glass. De support brack kan zowel aan staart van de grafische kaart geplaatst worden, als aan de zijkant, dicht bij het zijpaneel. De base plate van de bracket is ook magnetisch, waardoor het op zijn plek blijft bij vibraties van het systeem, of tijdens transport.

ARGB Edge-Lighting (Of niet)
Gegrafeerd in het tempered glass, zitten ondoorzichtige delen om het licht van de magnetische ARGB Base plate te verspreiden over het glas. CNC Machining in het tempered glass geeft het licht de optie om zich te verplaatsen in de bracket. De verlichting kan tevens ook uitgezet worden, om een onzichtbare, maar strakke look te bieden. Het ontwerp van de ARGB Support Bracket is een mooie toevoeging voor zowel ARGB Builds, als minimalistische set-ups, terwijl het support en duurzaamheid biedt voor andere componenten.

High Quality, High Compatibility
Het universele ontwerp van de support arm, biedt de mogelijkheid om veel verschillende grafische kaarten en PC case combinaties te ondersteunen. De MasterAccessory ARGB GPU Support Bracket ondersteund het gewicht van de GPU door de aanpasbare arm, met een hoogte van 41mm tot 171 mm. De belasting op de PCIe slot van het moederbord wordt verlicht, en de bracket zorgt voor extra bescherming bij mogelijke schokken. Of gamers op zoek zijn naar het verder uitbreiden op basis van stijl, of om hun zakkende GPU te ondersteunen, Cooler Master’s ARGB Support Bracket is zowel functioneel als stijlvol.

Features:
• Elimineer Zakkende Grafische Kaarten – Nu grafische kaarten groter en zwaarder worden, worden PCI-e slots meer belast. De MasterAccessory ARGB GPU Support Bracket verlicht deze belasting door het ondersteunen van de belangrijke punten van de GPU.
• Edge-Lit ARGB Tempered Glass – CNC machining creëert banen voor de ARGB om zich te verspreiden op het tempered glass. De verlichting kan ook uitgezet worden voor een andere stijl.
• Gemakkelijk te installeren – De installatie is bijna moeiteloos, door het tool-loos design en het vanzelfsprekende aanpasbaarheid./ De MasterAccessory wordt versterkt door een sterke magneet, om de arm op zijn plek te houden.
• Meerdere Oriëntaties – Wordt geleverd met twee verschillende support onderdelen, om de keuze te bieden om de GPU of aan het einde van de GPU te zetten, of aan de zijkant, dicht bij het zijpaneel.
• Bescherm je Componenten – Ondersteun het PCI-e slot van je moederbord, en bescherm je grafische kaart tijdens transport. Testresultaten laten zien dat het glas de zwaarste grafische kaarten zonder probleem kan ondersteunen.
• Veelzijdige ondersteuning – Het universele design van de support arm biedt een probleemloze aanpassing, door de schuif- en vergrendelbevestiging, om zo een groot aantal grafische kaarten en behuizingen te kunnen voorzien.

De MasterAccessory ARGB GPU Support Bracket zal vanaf eind Maart te koop zijn binnen de Benelux voor €24,99.Bronnen: Cooler Master (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.