[PR] Cooler Master introduceert nieuwe MasterAir luchtkoelers


Dit is een persbericht van Cooler Master

Cooler Master presenteert de MasterAir MA624 Stealth en MasterAir MA612 Stealth. Deze nieuwe cpu-koelers zijn baanbrekende toevoegingen aan de luchtkoeler line-up van Cooler Master in de MasterAir series.

MasterAir MA624 Stealth
De MA624 Stealth levert twee keer zo veel performance met dual fans en tower in een opvallende verpakking. De performance van deze luchtkoeler is net zo indrukwekkend als de uitstraling en is volledig uitgerust met premium jet-black hardware. De twee 140mm SickleFlow fans zijn gecombineerd met een dual tower heatsink configuratie, en levert een krachtige Push-Pull setup, met 6 heat pipes en een vernikkelde base-plate die samenwerken om warmte zo snel mogelijk af te voeren. Een optionele derde 120mm fan is standaard inbegrepen. Deze kan je gebruiken, mocht je RAM-geheugen meer ruimte nodig hebben. De MA624 is de ultieme koeler om je systeem weg te blazen.

MasterAir MA612 Stealth & MasterAir MA612 ARGB
De MA612 Stealth en MA612 Stealth ARGB leveren indrukwekkende performance en een al even verbluffende afwerking. De strakke jet-black look evenaart de exceptionele koeling capaciteiten. Het asymmetrische heat pipe ontwerp zorgt er voor dat er genoeg ruimte is voor RAM-geheugen, met zes heat pipes en een vernikkelde base-plate die samenwerkingen om warmte zo snel mogelijk af te voeren. De luchtkoeler beschikt over twee SickleFlow fans, die bij de MA612 Stealth ARGB voorzien zijn van ARGB verlichting. De twee fans zorgen voor een krachtige Push-Pull configuratie. De MA612 Stealth en MA612 Stealth ARGB tonen onevenaarbare performance in een premium stijlvol design.

Cooler Master MasterAir MA624 Stealth
– Dual Tower Heat Sink – De dual heatsink combinatie levert tweemaal het oppervlak voor exceptionele koeling.
– 6 Heat Pipes met Vernikkelde Base-Plate – Zes heat pipes en een vernikkelde base-plate zorgen voor een optimale en efficiënte warmteafvoer.
– Dual SickleFlow 140mm Fan – Twee fans gebruiken een Push-Pull setup voor optimale airflow en druk.
– RAM Clearance Optie – Optionele derde SickleFlow 120mm fan zit inbegrepen voor nodige RAM compatibiliteit.

Cooler Master MasterAir MA612 Stealth / MA612 Stealth ARGB
– Dual SickleFlow 120 Fan– Twin setup met redesigned curved blades die airflow en druk optimaliseren. De MA612 Stealth ARGB beschikt over SickleFlow fans met ARGB verlichting.
– 6 Heat Pipes met Vernikkelde Base-Plate – 6 heat pipes en een vernikkelde base plate zorgen voor maximale koeling.
– Asymmetrisch Heat Pipe Design – Asymmetrisch heat pipe design levert een betere RAM compatibiliteit voor verschillende moederborden.
– Stealth Black Hardware – Geheel zwarte hardware zorgt voor een donker premium ontwerp.

Beschikbaarheid
De MasterAir MA612 Stealth, MA612 Stealth ARGB en MA624 Stealth zullen vanaf volgende week verkrijgbaar zijn in de Benelux. De MA612 Stealth zal verkrijgbaar zijn voor €79,99, de ARGB versie voor €89,99 en de MA624 Stealth zal verkrijgbaar zijn voor €99,99Bronnen: Cooler Master (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.